Η... βόμβα από το μέλλον για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από metrosport.gr: Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ, τα ΜΜΕ της Κροατίας θεώρησαν δεδομένο ότι παίκτες από την Χάιντουκ ίσως απασχολήσουν μεταγραφικά τον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
Η... βόμβα από το μέλλον για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Αν ένας ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει στη λίστα του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλος από τον Άντριτζα Μπάλιτς.

Ο Κροάτης... Ινιέστα είναι το παρατσούκλι που έχουν βγάλει στον 17χρονο ποδοσφαιριστή οι συμπατριώτες του και τον έχουν αποθεώσει και ΜΜΕ του εξωτερικού. Όχι τυχαία αφού τόσο ως «8άρι» αλλά και ως «10άρι» έχει μαγέψει με τις εμφανίσεις του στην Ομάδα Νέων της Κροατίας αλλά έχει καταφέρει να λάμψει και με την παρουσία του στην Χάιντουκ όπου θυμίζουμε προπονητή είχε και τον Τούντορ.

Οι οπαδοί της Χάιντουκ τον λάτρεψαν όταν σκόραρε απέναντι στην μισητή Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όλοι στο κροατικό ποδόσφαιρο θεωρούν ότι δε θα αργήσει η στιγμή που θα αγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα 17 του είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής γι΄αυτό άλλωστε και η Χάιντουκ σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει ζητά περισσότερα από δυο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τούντορ κατ' επανάληψη έχει εκφραστεί κατ' επανάληψη με πολύ καλά λόγια για τον νεαρό που αγωνίστηκε φέτος σε 14 παιχνίδια και σκόραρε 4 γκολ. Ο ΠΑΟΚ αν αποφασίσει να κάνει μια τέτοια επένδυση (και εφόσον ο Άρνεσεν έχει εξασφαλισμένο το αυξημένο μπάτζετ) είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφερθεί για τον ταλαντούχο νεαρό από τη στιγμή που η αξία του τα επόμενα χρόνια θα εκτοξευτεί. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι και η Βαλένθια ήδη εξετάζει την περίπτωση του.

Διαβάστε ακόμη...