"Πιστεύω στον Άρνεσεν"

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89.4 παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα λαμβάνουν χώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paokweb.gr
"Πιστεύω στον Άρνεσεν"

Ο Καπετανόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στον "Δικέφαλο" για 7 χρόνια, σχολίασε τους λόγους αποτυχίας της προηγούμενης σεζόν, τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Φρανκ Άρνεσεν, καθώς και τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνει η ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 46χρονου βετεράνου ποδοσφαιριστή:

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ απέτυχε την προηγούμενη χρονιά:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν ενισχύθηκε όταν έπρεπε, έγιναν σοβαρά λάθη και είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Μια καινούρια αρχή από το μηδέν θα είναι ιδανική».

Για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ:

«Τα μηνύματα που παίρνω από τα παιδιά είναι πως όλα έχουν μπει σε μια καλή σειρά και λειτουργούν σωστά. Ίσως η ομάδα να έχει μπει σε μια διαφορετική λογική. Μπορεί όλοι να είναι έτοιμοι και απλά να κρατάει άλλη στάση η διοίκηση. Όταν κάποιος έχει επενδύσει τόσα πολλά θα ξέρει τι κάνει. Ο κ. Άρνεσεν όπου έχει πάει έχει πετύχει και πιστεύω σε αυτόν. Η δυναμικότητα του αντιπάλου που θα συναντήσουν στην Ευρώπη ίσως δεν τους φοβίζει. Εγώ πιστεύω πως έχουν γίνει οι περισσότερες επιλογές. Η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα όχι μόνο για αυτά τα παιχνίδια αλλά και για το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ:

«Πέτυχε μέσα στον Δεκέμβρη αλλά απέτυχε μετά. Ο Άγγελος έχει περάσει και άλλες φορές από την ομάδα και ξέρει τα πράγματα καλύτερα από όλους μας. Η στάση του να μην μιλάει είναι καθαρά δική του επιλογή. Αν έβγαινε και μιλούσε ίσως να είχαν αλλάξει κάποια πράγματα αλλά τα παίρνει όλα πάνω του».

Για την περίπτωση να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης:

«Του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και γιατί να μην συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα».

Για τις μεταγραφές που θα χρειαστεί να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Το ξεκαθάρισμα πρέπει να γίνει από ειδικούς ανθρώπους. Από εκεί και πέρα θα ανανεωθεί η ομάδα, θα βγει ο βασικός κορμός και οι προσθήκες θα είναι πιο εύκολες. Η ομάδα έχει σε όλες τις θέσεις καλούς ποδοσφαιριστές και φέτος ήταν άλλα τα προβλήματα. Ειδικά η εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ κακή. Δεν είναι θέμα μόνο αξίας ποδοσφαιριστών αλλά συμβαίνουν και άλλα πράγματα».

Για τον νέο προπονητή που θα πάρει ο ΠΑΟΚ:

«Οποίος προπονητής και να έρθει πρέπει να μπει στην νοοτροπία και να καταλάβει το τι θέλει αυτή η ομάδα. Αν το του δώσουν να καταλάβει θα πετύχει πολλά. Θέλω έναν άφθαρτο προπονητή σε στυλ του Λουτσέσκου της Ξάνθης».

Για το που βρίσκεται τώρα:

«Είμαι στις ακαδημίες του Απόλλων Λάρισας και βρίσκομαι στην ομάδα ως υπεύθυνος».

Διαβάστε ακόμη...