Αντίστροφη μέτρηση με… αινίγματα

Aπό thessports.gr: Η αγωνία κορυφώνεται, και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ... Έτσι λέγεται και γράφεται εδώ και μέρες, προπονητής ακόμη δεν υπάρχει...
Πηγή: thessports.gr
Αντίστροφη μέτρηση με… αινίγματα

Από τη χθεσινή σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς, που κράτησε 4 ώρες, είναι σαφές ότι δεν προέκυψε οριστικά απόφαση για τον προπονητή.
Ο Άρνεσεν φέρεται να παρουσίασε στον Σαββίδη τις προτάσεις του και αναμένονται πλέον οι τελικές επαφές του Δανού, για να κλείσει το θέμα, με βάση και τις κατευθύνσεις του μεγαλομετόχου, ο οποίος δεν κάνει την επιλογή, έχει ωστόσο (όπως προφανώς και θα έπρεπε) άποψη για τι πρέπει να γίνει.
Από χθες το βράδυ απλώθηκε μια φήμη που ήθελε τον Άρνεσεν να έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν νεαρό προπονητή, περιμένοντας το ΟΚ του Σαββίδη για να τον ανακοινώσει.
Αυτό το σενάριο παίζει σήμερα και η Μέτροσπορτ, κι από την ΠΑΕ, ως συνήθως, δεν γίνεται κανένα σχόλιο.
Από χθες, κυκλοφορεί και το σενάριο των δύο επιλογών του Άρνεσεν, που τέθηκαν υπόψιν του Σαββίδη, με τον Κονσεϊσάο, να υπάρχει ως εναλλακτική επιλογή, αλλά όχι του Δανού, ο οποίος είναι σαφές και λογικό, να θέλει έναν προπονητή δικής του επιλογής και εμπιστοσύνης, με τον οποίο θα είναι σίγουρος ότι θα μπορεί να συνεργαστεί χωρίς προβλήματα.
Σε ότι αφορά αυτές τις δύο επιλογές του Άρνεσεν, εδώ και κάποιες μέρες αιωρούνται τα ονόματα του Ντι Ματέο και του Γιολ, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.
Είναι προφανές, ότι αυτή την στιγμή, κανείς δεν ξέρει τα ονόματα, που πραγματικά είναι στις επιλογές του ΠΑΟΚ, πλην των Σαββίδη, Άρνεσεν και Αγγελίδη.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν να φύγει σήμερα το πρωί για την Αθήνα, ο Φρανκ Άρνεσεν ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση κι από σήμερα εγκαθίσταται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα και θα τρέξει τα θέματα προπονητή και μεταγραφών, σε συννενόηση με τον Αγγελίδη.
Όσο για το πότε θα υπάρχουν νέα;
Από την ΠΑΕ διέρρευσε από τα μεσάνυχτα, ότι ισως μέχρι το βράδυ δοθεί ένα στίγμα, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο.

Διαβάστε ακόμη...