Λάνγκφορντ, μια... σταθερή αξία

Aπό sport24.gr: Βάσει του συστήματος αξιολόγησης, ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο MVP του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Λάνγκφορντ, μια... σταθερή αξία

Στο τελευταίο ματς με τον Αρη ο Κέβιν Λάνγκφορντ έμεινε στους επτά πόντους αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο η κούραση που έχει. Πάντως ανεξαρτήτως της παρουσίας του στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/6) με τους "κ'ιτρινους", είναι γεγονός πως έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τους αριθμούς...

Ο Αμερικανός στα 9 ματς που έχουν γίνει (για τα πλέι οφ) είναι ο πολυτιμότερους παίκτης του "Δικεφάλου" έχοντας συνολικά 116 βαθμούς στο ranking ενώ δεύτερος είναι ο Τζέικ Οντουμ με 109. Ο Λάνγκφορντ μάλιστα ήταν ο πολυτιμότερος του "Δικεφάλου" και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 360 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 26 ματς (13,8 βαθμούς μέσο όρο) ενώ δεύτερος ήταν ο Μαρκ Κάρτερ με 320 βαθμούς σε 25 αγώνες (12,8 βαθμούς μέσο όρο).

Aν μη τι άλλο, ο Λάνγκφορντ αποτελεί μια... σταθερή αξία για τον ΠΑΟΚ. Οπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, από τον "Δικέφαλο" έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο του Λάνγκφορντ η επιθυμία για παραμονή αλλά το οικονομικό αποτελεί "αγκάθι".

Διαβάστε ακόμη...