Χιμένες και με Κούβα όπως με ΠΑΟΚ (vids)

Από gazzetta.gr: Εκτός από το βόλεϊ ο Χαβιέ Χιμένες παίζοντας στον ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση και με τους πανηγυρισμούς του, κάτι που συνεχίζει να κάνει και με τη φανέλα της Κούβας.
Πηγή: gazzetta.gr
Χιμένες και με Κούβα όπως με ΠΑΟΚ (vids)

Στο άκουσμα της απόκτησης του Χαβιέ Χιμένες από τον ΠΑΟΚ, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως η κίνηση αυτή θα άλλαζε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν ήταν λίγο πράγμα να έρχεται στην χώρα μας εν' ενεργεία διεθνής της μεγάλης Κούβας. Όσοι θεωρούσαν πως με την κίνηση αυτή οι Θεσσαλονικείς γινόντουσαν φαβορί για τον τίτλο, επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να προκρίνεται δύσκολα στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και να κατακτά με περίπατο το πρωτάθλημα, όπως και το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Κουβανός μαζί με τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον Βασίλη Κουρνέτα ήταν οι βασικοί μοχλοί της επιτυχίας και όλοι μιλούσαν γι' αυτόν για δύο πράγματα. Αρχικά για το τεράστιο ταλέντο του και εν συνεχεία για τον τρόπο που πανηγύριζε κάθε φάση. Ο Χιμένεθ ζει για το βόλεϊ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Το έδειχνε στους αγώνες του πρωταθλήματος με συνέπεια να αποδοκιμαστεί σε κάποια γήπεδα, αν και κανείς δεν σκέφτηκε πως δεν το έκανε για να προκαλέσει, αλλά γιατί έτσι είναι ως άνθρωπος.

Και αυτό φάνηκε και στους αγώνες της Εθνικής και συγκεκριμένα τους δύο κόντρα στην Βουλγαρία για το Γουόρλντ Λιγκ. Σε δύο μπλοκ που έκανε ο Χιμένες, πανηγύρισε έξαλλα και ειδικά σε μία φάση, ο πανηγυρισμός αυτός θύμισε αυτούς που έκανε και στην Ελλάδα, όπως αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία. Δεν ξέρουμε τελικά αν όντως ο Χιμένες παραμείνει στην χώρα μας και στον ΠΑΟΚ, αλλά το σίγουρο είναι πως μέσα σε λιγότερο από χρόνο απέκτησε θαυμαστές τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τον τρόπο που πανηγύριζε και ζούσε το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...