Πάει για όνομα έκπληξη;

Από paokweb.gr: Μπορεί οι Κροάτες να θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος κοιτάζει και αλλού...
Πηγή: paokweb.gr
Πάει για όνομα έκπληξη;

Σε υπόθεση που θυμίζει αυτή του Ντομίνγκος Πασιένσια πάει να εξελιχθεί η επαφή με τον Ιγκόρ Τούντορ!

Το καλοκαίρι του 2013 ο ΠΑΟΚ είχε φέρει μυστικά στη Θεσσαλονίκη τον Πορτογάλο προπονητή, όλη η Πορτογαλία βούιζε για συμφωνία όμως η ανακοίνωση της συνεργασίας καθυστερούσε. Τελικά ο Δικέφαλος έφερε τον "πολύ" Χουμπ Στέφενς με τον οποίο προφανώς διαπραγματευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι και φέτος, κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την υπόθεση του Ιγκόρ Τούντορ. Οι Κροάτες δημοσιογράφοι δίνουν το θέμα ως 100% τελειωμένη υπόθεση, ο πρώην προπονητής της Χάιντουκ φέρεται να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται αλλά και πάλι η ανακοίνωση της συνεργασίας καθυστερεί!

Την ίδια στιγμή βέβαια οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενημερώθηκαν να επιστρέψουν νωρίτερα στη βάση τους και αυτό προφανώς είναι επιλογή προπονητή, εκτός αν έχει πάρει την πρωτοβουλία ο Φρανκ Άρνεσεν.

Κοινή εντύπωση πάντως τις τελευταίες ημέρες είναι πως ο ΠΑΟΚ κινείται και για άλλο προπονητή, το όνομα του οποίου θα είναι έκπληξη και όχι κάποιο από αυτά που έχουν γραφτεί. Η αγωνία του κόσμου φυσικά είναι στο κόκκινο αλλά το δεδομένο είναι πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...