Ξέμεινε στον άσσο...

Aπό paokweb.gr: Τα χρονικά περιθώρια για τη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ όσο πάνε και στενεύουν, αφού εκτός από την κάλυψη της θέσης του νέου προπονητή, η ομάδα οφείλει να στελεχωθεί κι από έμψυχο δυναμικό.
Πηγή: paokweb.gr
Ξέμεινε στον άσσο...

Για την απόκτηση νέων ποδοσφαισιστών, όμως, δεν αρκεί μονο η απόφαση του Φρανκ Άρνεσεν, όσο κι αν ο νέος αθλητικός διευθυντής του "Δικεφάλου" έχει το ελέυθερο να ενεργεί κατά βούληση. Αυτό, διότι όπως είναι φυσικό, κάποιο λόγο για την ομάδα, που πρόκειται να κοουτσάρει, θα πρέπει να έχει κι ο επόμενος "κάτοικος" του "ασπρόμαυρου" πάγκου.

Μια, από τις αρκετές η αλήθεια είναι, θέσεις, στην οποία ο ΠΑΟΚ "πονά" δεν είναι άλλη από αυτή του τερματοφύλακα, αφού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ξέμεινε στον... άσσο! Με την αποχώρηση του Σαρλ Ιτάνζ, το συμβόλαιο του οποίο δεν ανανεώθηκε, ύστερα από απόφαση των ανθρώπων της ΠΑΕ, που προυπήρχαν, όπως φαίνεται, του Άρνεσεν, ο ΠΑΟΚ μετρά μείον έναν κάτω από τα γκολ ποστ.

Ο ένας γίνονται δύο, αφού δίπλα στον εκ των ελαχίστων διακριθέντων της εξαιρετικά άσχημης φετινής χρονιάς έρχεται να προστεθεί κι ο Αστέριος Γιακουμής. Το συμβόλαιο του 27χρονου τερματοφύλακα λήγει κι αυτό στις 30 Ιουνίου κι όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ θα χωρίσουν, μιας κι ο "Δικέφαλος" δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ανανέωση ούτε αυτού του συμβολαίου. Κι αν στην περίπτωση του Ιτάνζ η αποχώρησή του έκρυβε ένα βαθμό έκπληξης, δεδομένης της αγωνιτικής του παρουσίας, αυτή του Γιακουμή μαλλόν είναι αναμενόμενη, λόγω και των ελάχιστων ευκαιριών, που πηρε, κατά την πενταετή παρουσία του στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου του δανεισμού του.

Η περίπτωση του Σανθ Χακόμπο αποτελεί ερωτηματικό για τους "ασπρόμαυρους". Ο δανεικός στην Τενερίφη ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με το σύλλογο, έως τον Ιούνιο του 2016, η κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί γύρω από το πρόσωπό του, ωστόσο, μάλλον τον καθιστά «αδύναμο κρίκο» με τα τεράστια προσόντα, που έχει ως τερματοφύλακας να μην φαίνονταθ ικανά να τον "σώσουν".

Ο μόνος, που φαντάζει σίγουρος στη θέση του άσσου είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε τον Αύγουστο του 2014 και μέχρι στιγμής, δεν διαφαίνεται να αλλάζει κάτι στην περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...