Παίκτης της Ντόρτμουντ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ! (videos)

Σέρβος μέσος από το ρόστερ της γερμανικής Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: onsports.gr
Παίκτης της Ντόρτμουντ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ! (videos)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει ακόμα επίσημα προπονητή ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν να έρχονται οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε είναι ο Μίλος Γιόγιτς της Ντόρτμουντ. O 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τους "κιτρινόμαυρους" της Γερμανίας και έχει ενημερωθεί πως μπορεί να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρόλο που έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2018.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, είναι προϊόν της Παρτιζάν καθώς αγωνίστηκε στις ακαδημίες της και φυσικά στην πρώτη ομάδα ενώ είναι και διεθνής. Φέτος στην Ντόρτμουντ αγωνίστηκεν σε δέκα αγώνες στην Μπουντσελίγκαν αλλά μόνο δύο σε ενενήντα λεπτά . Άλλες δέκα συμμετοχές έκανε και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 και μάλιστα πέτυχε και τέσσερα τέρματα με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Με την Παρτιζάν είχε 35 αγώνες στο πρωτάθλημα της Σερβίας και δέκα γκολ. Ο Γίογιτς γνωρίζεται πολύ καλά με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ζβόνιμιρ Βούκιτς αφού ήταν συμπαίκτες στην Παρτιζάν.

Διαβάστε ακόμη...