Φήμες για συνάντηση εκτός Ελλάδος

Από sentragoal.gr: Το θέμα του νέου προπονητή είναι αυτό που καίει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επίκειται συνάντηση κορυφής, παρουσία των Ιβάν Σαββίδη, Φρανκ Αρνεσεν, Ιάκωβου Αγγελίδη.
Πηγή: sentragoal.gr
Φήμες για συνάντηση εκτός Ελλάδος

Η συγκεκριμένη συνάντηση λέγεται πως θα γίνει σήμερα στο εξωτερικό και σε αυτή θα κληθεί και ο υποψήφιος νέος τεχνικός.

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης

Η περίοδος των επισκέψεων του Φρανκ Αρνεσεν στη Θεσσαλονίκη τελειώνει μαζί με τις υποχρεώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας, στον οποίο είχε ρόλο σχολιαστή των αγώνων της εθνικής ομάδας. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου (ο οποίος από την ημέρα συμφωνία του με τον Δικέφαλο βρέθηκε άλλες δυο φορές στην Τούμπα) αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Μπορεί το συμβόλαιο του Αρνεσεν με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να τίθεται σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου (λόγω της ύπαρξης του συμβολαίου με τον τηλεοπτικό σταθμό μέχρι τις 15 του μήνα), αλλά ως γνωστόν ο Δανός έχει «πιάσει δουλειά» από την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Δικέφαλο.

Η έλευσή του για μόνιμη εγκατάσταση θα φέρει και την παρουσίασή του στον Τύπο, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και καθυστέρησε λόγω της επιμονής του να γίνει από κοινού μαζί με τον νέο προπονητή. Ο Δανός έχει εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με τη στελέχωση της ΠΑΕ στο τμήμα σκάουτινγκ και υποδομών και οι εισηγήσεις του θα τεθούν σε εφαρμογή άμεσα.

Αλλαγές στον «περίγυρο» της ομάδας

Το κύμα αλλαγών που θα φέρει ο Φρανκ Αρνεσεν αγγίζει πολλά επίπεδα, με τον Δανό να έχει εισηγηθεί και την επαναστελέχωση του τιμ που βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Οι αλλαγές θα αφορούν το τιμ που θα πλαισιώσει τον νέο προπονητή (θα επιλεγεί από τον ΠΑΟΚ και θα είναι σταθερό, ανεξαρτήτως προπονητή), τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και το ιατρικό επιτελείο. Οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα στην πρώτη συγκέντρωση.

Διαβάστε ακόμη...