Το ντέρμπι καλά κρατεί!

Από paokweb.gr: Όταν μια ομάδα καταφέρνει να μείνει εκτός όλων των στόχων της σεζόν, τότε είναι πολύ δύσκλολη η ανάδειξη ενός από τους ποδοασφαιριστές της ως του κορυφαίου της χρονιάς...
Πηγή: paokweb.gr
Το ντέρμπι καλά κρατεί!

Τέτοια ήταν σίγουρα η φετινή για τον ΠΑΟΚ, που κατάφερε να γεμίσει απογοήτευση το "ασπρόμαυρο" κοινό. Ωστόσο, μπορούε να σταθούμε σε κάποιους, που τουλάχιστον κατάφεραμ να ξεχωρίσουν με την παρουσία τους και να διασωθούν από τη γενικότερη άσχημη κατάσταση.

Με αφορμή, λοιπόν, την ψηφοφορία για το βραβείο "Πλάτων Φορόπουλος" και 0τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ένα ντέρμπι κορυφής λαμβάνει χώρα. Αυτό ανάμεσα στον Έργκους Κάτσε, που προηγείται στις προτιμήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με ένα ποσοστό του 27,98%

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί, εκπλήσσοντας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 20,24%, αφού μιλάμε για μια χρονιά, που δεν κατάφερε να διακριθεί και να βοηθήσει την ομάδα, αγωνιζόμενος, μάλιστα , πολύ λιγότερο από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Η είδηση της δεύτερης θέσης, για την ώρα, στον Σαλπίγγίδη μοιάζει περοσσότερο με... τρολάρισμα.

Από' κει και πέρα, τους δύο ακολουθούν οι Αθανασιάδης, Περέιρα και Ιτάνζ, οι οποίοι, όμως, συγκεντρώνουν ποσοστά κοντά στο 10%.

Διαβάστε ακόμη...