Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Μαρινάκης!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, την προσεχή Πέμπτη 18 Ιουνίου θα βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Πηγή: sdna.gr
Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Μαρινάκης!

Την ημερομηνία που μέχρι στιγμής είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, αποκαλύπτει το SDNA! Την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα απολογηθεί στον ανακριτή για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι ο τελευταίος από τους κατηγορούμενους που θα απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρέαδη, καθώς στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα βρεθεί στην Ευελπίδων και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, Οι δυο τους, όπως και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, θεωρούνται διευθυντές της «εγκληματικής οργάνωσης».

Μάλιστα, στον Θόδωρο Κουρίδη, μετά τη μαραθώνια απολογία του την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν επιβληθεί ήδη τρεις βαρείς περιοριστικοί όροι, οι οποίοι θεωρούνται πρόκριμα για όσα θα ακολουθήσουν με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σαρρή. Στον Κουρίδη, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή επιβλήθηκαν, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ απαιτήθηκε και εγγύηση 50 χιλ. ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος!

Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ βαρύνεται με τέσσερα κακουργήματα, τα οποία είναι:
α) Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
β) Ηθική αυτουργία σε απάτη
γ) Απόπειρα εκβίασης
δ) Δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πέντε κακουργήματα.
α) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
β) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης
γ) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή
δ) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη
ε) Απάτη

Το SDNA ακολουθεί από κοντά και από την πρώτη στιγμή την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκαιρα για κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...