Τέσσερις παίκτες σταντ-μπάι o Άρνεσεν!

Από metrosport.gr: Αν ισχύουν τα στοιχεία που έρχονται από το ρεπορτάζ που αφορά στις πρώτες κινήσεις του Φρανκ Άρνεσεν για τον νέο ΠΑΟΚ, τότε στην περίπτωση του Δικεφάλου ισχύει το «ηρεμία πριν την καταιγίδα».
Πηγή: metrosport.gr
Τέσσερις παίκτες σταντ-μπάι o Άρνεσεν!

Και κατά συνέπεια, η επόμενη εβδομάδα θα φέρει μαζεμένες εξελίξεις και ανακοινώσεις. Παίρνω αφορμή για το πιο πάνω σχόλιο από την πληροφόρηση που έχω ότι ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ήδη κλεισμένους τέσσερις παίκτες για την νέα ομάδα που ετοιμάζει. Έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί τους και περιμένει απλά να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του προπονητή έτσι ώστε να αποσπάσει το δικό του τελικό «οκ» και το «πράσινο φως» από τον Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει σε συμβόλαια.

Περισσότερα στοιχεία για τις περιπτώσεις των τεσσάρων παικτών (εθνικότητα, ηλικία, θέση) δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς ο Δανός κάνει όλες τις επαφές του κάτω από άκρα μυστικότητα και δίνοντας αναλυτική ενημέρωση μόνο στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι, εξάλλου, ξεκάθαρο ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το μεγάλο δίκτυο επαφών που έχει προκειμένου να κλείσει γρήγορα συμφωνίες και να καλύψει το χαμένο έδαφος από την καθυστερημένη ανάληψη των καθηκόντων του στον ΠΑΟΚ. Οι επόμενες μέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...