Φέρνει την ελπίδα ο Άρνεσεν

Από inpaok.com: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δεν υπάρχει κάποιο αφεντικό για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Κάποιος που θα ξέρει από ποδόσφαιρο, την πιάτσα αλλά και θα έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων και δεν θα καταλήγει να γίνεται διακοσμητικός.
Πηγή: inpaok.com
Φέρνει την ελπίδα ο Άρνεσεν

Αν δοθεί στον Φρανκ Άρνεσεν αυτό το απόλυτο κουμάντο και δεν βάλει κανένας εμπόδια στην δουλειά του, ίσως σε βάθος χρόνου να καταφέρει να πετύχει.

Ακόμα και όλα τέλεια να ήταν στον ΠΑΟΚ και ο Δανός να ερχόταν σε μια άριστα οργανωμένη ομάδα δεν θα ήταν σίγουρο ότι ο Άρνεσεν θα πετύχει. Διότι για όλους υπάρχει η επιτυχία υπάρχει όμως και η αποτυχία. Έτσι λοιπόν καλό θα είναι να έχουμε όλοι χαμηλά την μπάλα. Μόνο έτσι θα δώσουμε χρόνο, χώρο και σημαντικές... αναπνοές στον Άρνεσεν, ώστε να μπορέσει να «επιζήσει» και στο τέλος να τα καταφέρει.

Η δουλειά που έχει μπροστά του μόνο εύκολη δεν είναι. Παραλαμβάνει «καμμένη γη ο Άρνεσεν. Μια ομάδα άρρωστη, μια διοίκηση.... χαμένη στην μετάφραση και με έναν κόσμο που πλέον δεν πιστεύει τίποτα, με φιλάθλους που περιμένουν μαγικά, επειδή χάσανε την ελπίδα τους και την υπομονή τους ώστε να δουν χαρά μέσα από φυσιολογικές διαδικασίες.

Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο από την μία μέρα στην άλλη, όλοι και όλα ξαφνικά να αλλάξουν και να λειτουργούν σωστά, όταν εδώ και τρία χρόνια -και περισσότερα ακόμα- πολλά λειτουργούν λάθος. Οπότε λοιπόν δεν περιμένω θαύματα. Ελπίζω μόνο και εύχομαι όλοι να κάνουν έστω και μισό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μπας και δεν χαθεί η μεγάλη ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ να σοβαρευτεί, μια ελπίδα που έρχεται, με την έλευση του Φρανκ Άρνεσεν.

Διαβάστε ακόμη...