«Οργανώνει τα πάντα ο Άρνεσεν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο σπουδαίος Γερμανός προπονητής, Σεπ Πιόντεκ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Φρανκ Άρνεσεν.
Πηγή: arenafm.gr
«Οργανώνει τα πάντα ο Άρνεσεν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία του Άρνεσεν:

«Ως ποδοσφαιριστής ήταν σπουδαίος, μαχητής και είχε πετύχει πολύ κρίσιμα γκολ. Ως τεχνικός διευθυντής είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, με μέταλλο και γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι πάρα πολύ έμπειρος, πάρα πολύ καταρτισμένος και όλα είναι οργανωμένα στο μυαλό του. Ακόμα και σε μεγάλες ομάδες όπως η Τσέλσι ήξερε ακριβώς τι χρειαζόταν και όπου έχει πάει προσφέρει έργο».

Για το αν αναλαμβάνει τα πάντα ο Άρνεσεν:

«Έχει αναλάβει πολλούς ρόλους στην καριέρα του. Αυτός είναι υπεύθυνος για όλα και αυτός φέρνει τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτό έκανε και στην Τσέλσι αλλά και στο Αμβούργο που υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα και κατάφερε να βγάλει σημαντικά λεφτά με πωλήσεις. Αυτός είναι ο υπεύθυνος, οργανώνει την ομάδα και είναι συγκεντρωτικός».

Για τον χαρακτήρα του Άρνεσεν:

«Είναι δίκαιος, πάρα πολύ σωστός στη δουλειά του και έχει πολύ καλό μάτι. Είχε φέρει τον Ρονάλντο στην Ολλανδία και πάντα έφερνε ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερε κανείς και μετά μεγαλούργησαν».

Για το αν γνωρίζει την αγορά της Λατινικής Αμερικής:

«Δεν ξέρω για την Αργεντινή αλλά με την Βραζιλία είχε πάντα επιτυχίες. Έβγαλε παίκτες που έπαιξαν σε κορυφαίο επίπεδο όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο, έχει βγάλει πάρα πολλούς Βραζιλιάνους».

Για το αν θυμάται κάτι από τις αναμετρήσεις του με την Ελλάδα:

«Φυσικά και θυμάμαι. Θυμάμαι που κερδίζαμε στην Αθήνα 0-2 και προκριθήκαμε στο Euro. Η Ελλάδα ήταν πάντα σκληρή και πεισματάρα ομάδα και με τον Ρεχάγκελ κατάφερε και έφτασε και στη κορυφή της Ευρώπης. Έχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και έχω και ένα σπίτι στη Σάμο. Αγαπάω την Ελλάδα και ανυπομονώ να έρθω ξανά».

Διαβάστε ακόμη...