Τα διαρκείας στο προσκήνιο

Aπό inpaok.com: Θέμα συζήτησης μεταξύ των επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2015-2016.
Πηγή: inpaok.com
Τα διαρκείας στο προσκήνιο

Στην Τούμπα έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις που αφορούν την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα την επόμενη περίοδο. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί καθώς θεωρούν πρόωρο να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας με νωπές τις μνήμες της αποτυχίας στην περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πιθανότερο είναι τα εισιτήρια διαρκείας να κυκλοφορήσουν μετά τις 20 Ιουνίου κι ενώ θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με προπονητή, ενδεχόμενος και με παίκτες για τη νέα περίοδο. Θέμα συζήτησης αποτελούν και οι τιμές που θα οριστούν με δεδομένο ότι η ομάδα ξεκινά της αγωνιστικές τις υποχρεώσεις από τις 16 Ιουλίου με τη συμμετοχή της στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Σίγουρο είναι ότι δεν προβλέπεται αύξηση των τιμών σε σύγκριση με πέρσι, σε καμία περίπτωση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και να ξεκινήσει και η δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας που θα επιλέξει το μάρκετινγκ της ΠΑΕ για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδους 2015-2016.

Διαβάστε ακόμη...