Στην τελική ευθεία...

Από paokweb.gr: Μια τελευταία εικαιρία απομένει στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να κατακτήσει, κόντρα στον Αστέρα (7/6, 20.30), τον ύστατο φετινό του στόχο, που δεν είναι άλλος απ' τη δεύτερη θέση των play off και το προνομιούχο εισιτήριο του Europa League.
Πηγή: paokweb.gr
Στην τελική ευθεία...

Το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο τον φέρνει στο πιο δύσκολο σημείο της σεζόν, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της διοργάνωσης, μία αγωνιστική, πριν την ολοκλήρωσή της. Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο "Δικέφαλος", αλλά και για να γλιτώσει από μεγάλα βάσανα, χρειάζεται μόνο τη νίκη μέσα στην Τρίπολη.

Το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο του δυσχεραίνουν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει, όπως αυτό του Ράζβαν Ρατς, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί προσαγωγό, αλλά και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη , ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Επιπλέον, πρέπει να αντιπαρέλθει και της απουσίας του Εργκούς Κάτσε, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και αποχαιρέτηε τη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, οι Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης, που αγωνίστηκαν με ενέσειςκόντρα στον Ατρόμητο , εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Σε ό,τι αφορά στο προπονητικό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Τετάρτης έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο κι ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (5/6), τέλος, είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...