Δεν αντέχεται τόση αχαριστία...

Aπό paokweb.gr: "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετιθέντος" λέει μια λαϊκή σοφία, την ισχύ της οποίας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάλθηκε να μας αποδείξει και στην πράξη, τα τελευταία χρόνια...
Πηγή: paokweb.gr
Δεν αντέχεται τόση αχαριστία...

Δεκάδες τα παραδείγματα ανέντιμης συμπεριφοράς σε ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με την ασπρόμαρη φανέλα, από μια ομάδα, που "σφυρηλατήθηκε" μέσα απ' την τιμιότητα και την ντομπροσύνη, χαρακτηριστικό, άλλωστε, γνώρισμα του λαού της. Όταν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, μέσω των ανθρώπων, που έχουν κληθεί να τον υπηρετούν, υιοθετεί τέτοιου είδους στάση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η ρήξη με τον κόσμο δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτή ακριβώς την κατάσταση βιώνουμε, το τελευταίο αρκετα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάμπλο Γκαρσία, Άλβες Λίνο, Κοστίν Λάζαρ και λίαν προσφάτως Σάρλ Ιτάνζ αποτελούν τρανταχτές περιπτώσεις αχαριστίας από την πλευρά της ΠΑΕ, απέναντι σε ανθρώπους, που πρόσφεραν πολλά κι αν μη τι άλλο, τα έδιναν πάντα όλα, όπου κια αν αγωνίζονταν, χωρίς ποτέ να έχουν δημιουργήσει το παραμικρό. Εντέξει, ίσως η περίπτωση Γκαρσία να διαφέρει λίγο, ωστόσο τα όποια "θέματα" στο χαρακτήρα του υπήρχαν, η ιστορία απέδειξε ότι ήταν μέρος του σχεδίου αποκαθήλωσής του.

Για να μην αναλωθούμε σε περιπτώσεις, που ανήκουν στο παρελθόν κι αφού ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μιλάμε για την ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία του κάθε ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ομάδα είναι υποχρεωμένη να έχει "αιωνίως" στις τάξεις της, αλλα για μια στοιχειωδώς έντιμη συμπεριφορά απέναντί του, θα αναφερθούμε μόνο στην τεέυταία περίπτωση, που έρχεται να προστεθεί στη λίστα, αυτή του Σαρλ Ιτάνζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τελευταίες πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Καμερινέζου τερματοφύλακα, του μοναδικού ποδοσφαιριστή, που χειροκροτήθηκε, κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, μετά το χθεσινό, νέο, στραπάτσο. Ενός ποδοσφαιριστή, που η ομάδα του τον είχε "τελειωμένο", κατά την περσινή σεζόν, στέλνοντάς τον δανεικό στην Τουρκία και που φέτος τον είχε παροπλισμένο, βαζοντάς τον να αγωνισθεί από τα μισά της σεζόν κι έπειτα, για να βγάλει αυτός το... φίδι απ' την τρύπα.

Ο χαρακτήρας του, όμως, είναι τέτοιος, που αντί να εμφανιστεί αδιάφορος, αυτός τα έδωσε όλα, όντας ο κορυφαίος του γηπέδου. Δυστυχώς για τον ίδιο οι πολύ καλές εμφανίσεις του δεν συνδιάστηκαν με καλά αποτελέσματα για την ομάδα, γιατί ένας Ιτάνζ δεν φέρνει την... άνοιξη. Ακόμη κι όταν του έδειξαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν τον θέλουν, αυτός εκεί, υπερασπίστηκε την "ασπρόμαυρη" εστία, τιμώντας τη βαριά φανέλα, που φοράει, την ώρα, που το "χαϊδεμένο" παιδί... ομορφαίνει τον πάγκο.

Το μέλλον του Σαρλ Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ, μάλλον, είναι προδιαγεγραμμένο, αφού φαίνεται ότι δεν μας κάνει ούτε για δευτεροτρίτη επιλογή... Μια απορρία μόνο... Ο Άρνεσεν θα πάρει την απόφαση του διαζυγίου; Λίγο δύσκολο, όταν αυτή είναι ήδη ειλημμένη...

Διαβάστε ακόμη...