«Μιλάει κι ο Κλάους που έκανε τα ίδια στο Καραϊσκάκη»!

Ο Τάσος Καραμάνος, λίγες ώρες μετά τις ...φωτιές που άναψε ο πολυσυζητημένος πανηγυρισμός του στην Τούμπα, μιλά στο SDNA για το επεισόδιο με τον Αθανασιάδη, τη «συγνώμη» που είπε, εκείνες που δεν ...είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό!
Πηγή: sdna.gr
«Μιλάει κι ο Κλάους που έκανε τα ίδια στο Καραϊσκάκη»!

Ο επιθετικός του Ατρομήτου, στο 45΄ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με μια εκπληκτική ενέργεια άδειασε τους Τζαβέλλα και Βίτορ και πλάσαρε ιδανικά τον Ιτάνζ, δίνοντας με αυτό το γκολ την πρώτη νίκη της ομάδας του στα πλέι οφ, που την κρατά ζωντανή στο κόλπο για την δεύτερη θέση.

Στη συνέχεια επικράτησε ένας μικρός πανικός. Ο Καραμάνος πανηγύρισε κάνοντας τον τοξοβόλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Αθανασιάδη αφού κι εκείνος χρησιμοποιεί συχνά αυτόν τον πανηγυρισμό όταν σκοράρει.

Ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους Κλάους και Κάτσε να ζητούν εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον επιθετικό του Ατρομήτου, που αντέδρασε και εκείνος με τη σειρά του.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Τάσο Καραμάνο και τον ρώτησε για ποιον λόγο πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο και αν υπήρξε κάποιο προηγούμενο επεισόδιο με τον Αθανασιάδη

-Τι συνέβη μετά το γκολ; Γιατί πανηγύρισες με αυτό τον τρόπο;

«Δεν νομίζω ότι είναι κακό να πανηγυρίζει κάποιος όταν πετυχαίνει γκολ. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, απλώς μου βγήκε και το έκανα. Ήταν κάτι που το ήθελα και μάλιστα, το είχα πει και με τους φίλους μου. Ε, και μόλις βρήκα την ευκαιρία, το έκανα».

-Δηλαδή δεν το έκανες για να πικάρεις τον Αθανασιάδη; Επειδή ο ίδιος χρησιμοποιεί συχνά τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό και φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα...

«Όχι βέβαια! Ασφαλώς και δεν πανηγύρισα έτσι για να τον προσβάλλω ή να τον πειράξω. Και να σου πω και κάτι; Ο Κλάους δεν μπορεί να μιλάει! Έκανε το ίδιο μέσα στο Καραϊσκάκη και θυμάμαι κι άλλα ματς που έχει κάνει χειρονομίες. Ίσως να ήταν εκνευρισμένος επειδή η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

-Μετά, στα αποδυτήρια, τι έγινε;

«Θέλω να πω ότι ποτέ δεν πήγα στα αποδυτήρια να ζητήσω συγνώμη από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ακούστηκε. Να ζητήσω συγνώμη από ποιους; Από αυτούς που με χτύπησαν; Και για τον Κάτσε που λένε, πρώτα με χτύπησε αυτός και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Στον μόνο που πήγα να δώσω εξηγήσεις είναι στον κ. Γεωργιάδη επειδή τον είχα προπονητή στην Εθνική Ελπίδων. Θεωρώ ότι δεν έκανα τίποτα που να προσβάλλει κάποιον. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως είναι κάτι που δεν συνάδει τον χαρακτήρα μου ».

-Κάποιοι είπαν ότι πανηγύρισες έτσι επειδή ανήκεις στον Ολυμπιακό και από το καλοκαίρι θα φοράς τα ερυθρόλευκα...

«Καμία σχέση! Δεν το έκανα για να φανώ αρεστός στους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ ότι υποστηρίζω αυτή την ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν έτσι. Αυτή τη στιγμή παίζω για τον Ατρόμητο και θέλω να τα δίνω όλα για την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...