«Τι ομάδα είσαι; ΠΑΟΚ;»

Από paokweb.gr: Μέσα στην "μαυρίλα" που υπήρχε στο κλίμα της Τούμπας μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο συνέβη και ένα περιστατικό με τον Σωκράτη Φυτανίδη που δημιούργησε χαμόγελα.
Πηγή: paokweb.gr
«Τι ομάδα είσαι; ΠΑΟΚ;»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και έχασε χθες (03/06) από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με γκολ του Καραμάνου (0-1). Έτσι δυσκόλεψαν τα πράγματα ακόμα και για την δεύτερη θέση των Πλέι Οφ.

Μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια μέσα στο μεγάλο προβληματισμό που υπήρχε ο αμυντικός του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυτανίδης πρόσφερε κάποια χαμόγελα. Ενώ περίμενε το λεωφορείο της ομάδας του ήταν με το παιδί ενός γνωστού του προφανώς και τον ρωτούσε τι ομάδα είναι, με τον μικρό να απαντά ΠΑΟΚ.

Εκείνη την στιγμή ο στόπερ της ομάδας του Ατρομήτου φάνηκε να είπε στο παιδί που φορούσε την φανέλα του Δικεφάλου: "Εγώ είμαι περισσότερο από σένα".

Τα συναισθήματα του Σωκράτη Φυτανίδη είναι άλλωστε γνωστά για τον Δικέφαλο του Βορρά, στο παρελθόν ήθελε πολύ να φορέσει τα "Ασπρόμαυρα" αλλά τελικά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και δεν έγινε ποδοσφαιριστής της ομάδας της καρδιάς του.

Διαβάστε ακόμη...