Ο ΠΑΟΚ είναι μια πετσέτα βρεγμένη για να πέφτει και πιο γρήγορα!

Από metrosport.gr: Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε  για τον Παναθηναϊκό,τον ΠΑΟΚ και τα πλέι οφ.
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ είναι μια πετσέτα βρεγμένη για να πέφτει και πιο γρήγορα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε αλλαγές, ξεκουράστηκε και μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά, η πιο φρέσκια, αλλά κυρίως η πιο καλή. Είναι μια ομάδα αποτελεσματική, έχει ουσία. Αναδεικνύει άτομα σε πολύ καλό επίπεδο, τα δύο στόπερ Ζέκα και Νίνης είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι. Οι επιθετικοί το ίδιο. Έχει και άτομα και γενικότερα σύνολο σε αυτό το επίπεδο. Ο παναθηναϊκός είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής. Στα πλέι οφ απέδειξε ότι είναι η πιο καλή ομάδα, πράγματι αξίζει να είναι εκεί που είναι και με διαφορά από τον μεγάλο ανταγωνιστή του τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον περιμέναμε τόσο κακό, όλα όμως είναι συνδυασμός. Δεν μπορεί να είσαι συνέχεια σε κατάσταση «έλα εσύ – φύγε εσύ». Αυτά πρέπει να απαγορεύονται. Επιπλέον πολύ κακές επιλογές ειδικά στη μεσσαία γραμμή. Ο Νομπόα για παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όταν δίνεις λεφτά πρέπει να εξετάζεις την ποιότητα του παίκτη. Η βραδύτητα είναι χαρακτηριστικό του, σε μια στις πέντε πάσες είναι σωστός κτλ.

Δεν δικαιολογεί τα λεφτά του. Ίσως σε άλλη ομάδα να τον βοηθούσαν άλλοι καλύτεροι παίκτες, αλλά αυτόν τον έφεραν ως τον καλύτερο! Ο Κάτσε κάνει πού και πού κανά σουτ! Γενικά ο ΠΑΟΚ, εδώ και πολλά χρόνια, στερείται σωστών επιλογών. Πέρυσι δύο παίκτες μπορούσαν να δώσουν λύση. Αλλά πού επίπεδο στον ΠΑΟΚ; Όταν δε, έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, μετά το τέλος του αγώνα φέρθηκα σαν άσπρη πετσέτα, βρεγμένη κιόλας, για να πέφτει πιο γρήγορα! Λοιπόν, εφόσον ο Πρόεδρος έχει λεφτά, ας μπουν στόχοι!

Διαβάστε ακόμη...