Ζήτησε τα συμβόλαια ο Αρνεσεν

Από inpaok.com: Στα χέρια του Φρανκ Αρνεσεν βρίσκονται τα συμβόλαια των παικτών του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ζήτησε τα συμβόλαια ο Αρνεσεν

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, ζήτησε και πήρε τα συμβόλαια που έχουν οι παίκτες του Δικεφάλου προκειμένου να αποκτήσει μια συνολική εικόνα για το ύψος της αποζημίωσης κάθε παίκτη, τους ειδικούς όρους που αναφέρονται στα συμβόλαια τους και άλλες λεπτομέρειες για τις οποίες ενημερώνεται από τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη και τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ.

Πρόθεση του Αρνεσεν είναι, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του (θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Τούμπα και θα φύγει την Πέμπτη) να έχει σαφή εικόνα των οικονομικών μεγεθών του ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, πριν πάρει τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η πολιτική και η φιλοσοφία των νέων συμβολαίων που θα γίνουν το καλοκαίρι και φυσικά όσων ανανεωθούν (αν ανανεωθούν), θα καθοριστεί από τον νέο αθλητικό διευθυντή και θα καθορίσει και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στο συγκεκριμένο τομέα.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Αρνεσεν δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συζητήσεις ή επαφές με τους παίκτες του ρόστερ πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...