Μπάτζετ μετά τα play off

Aπό inpaok.com: Την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για το μπάτζετ της νέας περιόδου αναμένουν τόσο ο Ιάκωβος Αγγελίδης όσο και ο Φρανκ Αρνεσεν προκειμένου να προχωρήσουν στον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα περίοδο.
Πηγή: inpaok.com
Μπάτζετ μετά τα play off

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει από τον μεγαλομέτοχο το ΟΚ προκειμένου να χειριστεί εν λευκώ το θέμα προπονητή αλλά δεν έχει ενημερωθεί για το ποσό που προτίθεται να δαπανήσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πέρα από τα προσδοκούμενα έσοδα της εταιρίας, για την επόμενη περίοδο.

Τα ποσά που κυκλοφόρησαν ως πιθανό μπάτζετ αγωνιστικού τμήματος για τη νέα περίοδο, αποτελούν εκτιμήσεις σύμφωνα με πηγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που υποστηρίζουν ότι δεν έχει «κλειδώσει» το ποσό που θα τεθεί στη διάθεση του Αρνεσεν για την δημιουργία της νέας ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της νέας περιόδου θα καθοριστεί μετά το τέλος των play off . Το ποσό που θα διατεθεί, είναι άμεσα εξαρτώμενο από την τελική κατάταξη του Δικεφάλου που θα καθορίσει και το πότε θα αγωνιστεί η ομάδα στο Europa League.

Ο Φρανκ Αρνεσεν βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ενημερώνεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα από τον Ιάκωβο Αγγελίδη για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...