Τι ψάχνει – Τι θέλει να αποφύγει

Από thessports.gr: Δύο στροφές πριν το τέλος των πλέι οφ, για τον ΠΑΟΚ διεκυβεύονται σήμερα πολλά πράγματα!
Πηγή: thessports.gr
Τι ψάχνει – Τι θέλει να αποφύγει

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (8.30μμ) και ξέρει ότι αν χάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, βγαίνει τελευταίος...
Με ισοπαλία με 0-0 ή 1-1, ο ΠΑΟΚ κρατάει δύο βαθμούς κάτω του τον Ατρόμητο και με ισοπαλία στην Τρίπολη βγαίνει 3ος, ενώ με νίκη, βγαίνει 2ος, εφόσον δεν νικήσει ο Αστέρας στη Λεωφόρο σήμερα (6.15μμ).

Είναι γνωστό ότι όποιος τερματίσει τελευταίος στα πλέι οφ θα παίξει στις 16 Ιουλίου στην Ευρώπη, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ.
Όποιος τερματίσει 3ος παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ στις 30 Ιουλίου, ενώ ο 2ος μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει την ευκαιρία να κάνει κανονική προετοιμασία και σχεδιασμό ομάδας.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ στην διαδικασία των πλέι οφ τώρα, είναι πως ευννοείται στις ισοβαθμίες με Ατρόμητος και Αστέρα.
Με Ατρόμητο, χάνει την ισοβαθμία μόνο με ισοπαλία με 2-2 και άνω, ενώ με τον Αστέρα θα ισοβαθμίσει αν κερδίσει ή πάρει ισοπαλία στην Τρίπολη. Στην Τούμπα έμειναν στο 0-0, οπότε με κάθε ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ ευννοείται. Κι αυτό γιατί στην απόλυτη ισοβαθμία στα πλέι οφ, στα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, μετρά η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...