«Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή που να εμπνέει τα αποδυτήρια» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Καραγεωργίου.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή που να εμπνέει τα αποδυτήρια» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόσληψη Άρνεσεν: «Κατά την άποψή μου αφεντικό σε μια ομάδα είναι ο προπονητής και μέχρι τώρα περνούσε μια ταλαιπωρία ο ΠΑΟΚ, καθώς κανείς δεν ήξερε ποιος είναι το αφεντικό. Ο πρόεδρος, ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής; Από την στιγμή που ήθελαν τεχνικό διευθυντή ας συναποφασίζουν οι δυο τους για να βγει μια άκρη . Όσον αφορά τον Άρνεσεν δεν χρειάζεται να γίνει συζήτηση για το αν είναι ικανός ή όχι. Έχει εμπειρία από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και είναι γνώστης του αντικειμένου. Πρέπει, όμως, να του δοθεί η δυνατότητα να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τις δικές του ιδέες στην ομάδα, να βρει τον κατάλληλο προπονητή για να συνεργάζονται κατάλληλα, ώστε να μην λέει ο ένας άσπρο και ο άλλος μαύρο. Να του δείξουν εμπιστοσύνη ώστε να κάνει την δουλειά του και το καλοκαίρι θα κριθεί».

Για τον ποιον θεωρεί ο ίδιος κατάλληλο προπονητή για τον ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα μπορεί να επηρεάζει και να εμπνέει τα αποδυτήρια. Να έχουν οι παίκτες έναν άνθρωπο από τις απόψεις του οποίου θα μπορούν να επηρεαστούν».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Μεγάλο μπλέξιμο. Έτσι όπως φαίνεται η ομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα, Θα είναι πολύ άσχημο να ξεκινήσει νωρίς η προετοιμασία για να παίξει η ομάδα προκριματικά. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης ώστε να δώσουν στους καινούργιους το χρόνο για να φτιάξουν κάτι καλό».

Για τον λόγο που η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο: «Θεωρώ πως οι παίκτες αυτοί δεν είχαν την δυνατότητα να σηκώσουν το βάρος των στόχων που έθεσαν διοίκηση και κόσμος. Τον Δεκέμβριο που ήταν πρώτη ομάδα είχε παιχτεί μόνο το ¼ του πρωταθλήματος. Κάποια αποτελέσματα κόντρα σε μικρές ομάδες στην Τούμπα ίσως έδωσαν μια αύρα στην αρχή και ήταν πρώτη. Ήταν κακός και ο Ολυμπιακός. Όταν διαπίστωσε ότι κινδυνεύει και έπρεπε να θέσει υπέρ του όλα τα μέσα που διαθέτει η διαφορά πήγε στο +10 και +15».

Για τις μεταγραφές: «Φυσικά και χρειάζεται ο ΠΑΟΚ παίκτες, χωρίς, όμως, να ακυρώσουμε όλο το υπάρχον ρόστερ. Πρέπει να γίνει μια σωστή αξιολόγηση, ποια είναι τα παιδιά που έχουν στόχους και θέλουν να εκπληρώσουν φιλοδοξίες μέσω του ΠΑΟΚ. Αυτοί να μείνουν εδώ και εν συνεχεία να έρθουν και άλλοι για να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...