Πριν δύο χρόνια ήταν αλλιώς… (vid)

Από inpaok.com: Πριν δύο χρόνια ακριβώς, σαν σήμερα στις 2 Ιουνίου 2013, όλα ήταν πολύ διαφορετικά.
Πηγή: inpaok.com
Πριν δύο χρόνια ήταν αλλιώς… (vid)

Στους Ζωσιμάδες, τότε, ο ΠΑΟΚ σφράγιζε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τώρα, όχι μόνο δεν μπορεί να δει τα... αστέρια, αλλά δεν είναι σίγουρος ούτε για τη δεύτερη θέση που οδηγεί κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Αν κάτι δεν άλλαξε από τότε, είναι ο ίδιος προπονητής (Γιώργος Γεωργιάδης) και μια χούφτα παίκτες (Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης) οι οποίοι είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι.

Οι σκόρερ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (70'-74') του ΠΑΟΚ, Κατσουράνης και Σίλντενφελντ αγωνίζονται στις άλλες δύο (Ατρόμητος, Παναθηναϊκός) από τις τέσσερις ομάδες των φετινών Playoffs.

Ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί με τον Ντε Βισέντι στο 31' και ο ΠΑΟΚ που ήθελε μόνο νίκη σε συνδυασμό με τη μη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης στο άλλο παιχνίδι, έφτασε στο β' μέρος στην ανατροπή και στην εξασφάλιση για δεύτερη μόλις φορά του εισιτηρίου για το Champions League μέσα από τη διαδικασία των Playoffs.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι: Χακόμπο, Σίλντενφελντ, Λίνο, Κωνσταντινίδης (46' Κίτσιου), Κουμάλο, Ρομπέρ, Κάτσε, Κατσουράνης, Ολίσε (89' Κατσικάς), Αθανασιάδης, Καμαρά (46' Σαλπιγγίδης).

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το συγκλονιστικό ματς...

 

Διαβάστε ακόμη...