Ψήνει τον Λάουντρουπ ο Άρνεσεν

Από novasports.gr: Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μίκαελ Λάουντρουπ, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Ψήνει τον Λάουντρουπ ο Άρνεσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μίκαελ Λάουντρουπ, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια να στραφεί η προσοχή στο μετεγγραφικό παζάρι.

Ο Άρνεσεν τονίζει στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως έχει υπάρξει ήδη μεγάλη καθυστέρηση στον προγραμματισμό της νέας σεζόν και πως θα πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις, προκειμένου να μη μείνει πίσω ο «Δικέφαλος» του Βορρά. Πέρα από την περίπτωση του Λάουντροπ, ο Άρνεσεν φέρεται να εξετάζει και ορισμένες περιπτώσεις από την Αργεντινή, τις οποίες είχε ξεχωρίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ο Δανός φέρεται να έχει ήδη λίστα με ορισμένα ονόματα ποδοσφαιριστών από τη λατινοαμερικάνικη χώρα, για την ενίσχυση του ρόστερ των «ασπρόμαυρων», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το θέμα των μετεγγραφών, αλλά των αποχωρήσεων από το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα τεθεί επί τάπητος, μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...