Ο βασιλιάς του καπνού κυνηγά τον Λάουντρουπ

Από gazzetta.gr: Η συμφωνία του Φράνκ Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ έχει «τρελάνει» τους Δανούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο γίνεται μια εκτενή αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στον ενδιαφέρον για τον Μίκαελ Λάουντρουπ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο βασιλιάς του καπνού κυνηγά τον Λάουντρουπ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekstrabladet.dk, αρχικά σχολιάζουν την συνεργασία του δικού τους Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη: «Ο Άρνεσεν την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε σαν νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Το Golden Boy, που πήρε τον Ρονάλντο στην Αϊντχόφεν, και έγινε αθλητικός διευθυντής σε Τότεναμ και Τσέλσι, ήταν έκπληξη το γεγονός ότι μετά από μία αποτυχημένη παρουσία στη Μέταλιστ, αποφάσισε να πάει σε μία καταχρεωμένη χώρα όπως η Ελλάδα, όπου σπάνια μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρος για τον μισθό σου».

Aναφορά στην πληρωμή των χρεών

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένα κλαμπ όπως όλα τα άλλα. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στον ιδιοκτήτη του, ένα από τους πιο πλούσιους Ρώσους, τον βασιλιά του καπνού Ιβάν Σαββίδη. Πριν λίγο καιρό πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό για τα χρέη του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο 80.000.000 κορώνες!».

Διαβάστε ακόμη...