Δύο στο όριο...

Από paokweb.gr: "Ενός κακού μύρια έπονται", γι' αυτό κι η νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δε θα μπορούσε να μην έχει περαιτέρω αρνητικά επακόλουθα, εκτός των δεδομένων βαθμολογικών...
Πηγή: paokweb.gr
Δύο στο όριο...

Μπορεί ο Αργεντινός να μην κινδυνεύει να απουσιάσει από επόμενες αναμετρήσεις, καθώς μετρά, συνολικά, δύο, μόλις, κίτρινες κάρτες, ο Ρουμάνος, αντίθετα, έφτασε τις εννιά. Έτσι, κινδυνεύει αν δεχθεί ακόμη μία στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, χάνοντας την αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, αλλά και το πρώτο παιχνίδι της... επόμενης σεζόν.

Κι αν ο Ρατς απέχει πολύ απο τις εμφανίσεις, που πραγματοποιούσε στην αρχή του πρωταθλήματος, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο με την ενδεχόμενη απουσία του Εργκούς Κάτσε, αφού παραμονέυει ο αντίστοιχος κίνδυνος.

Ο νεαρός μέσος έχει δεχθεί κι αυτός εννιά κάρτες και θα πρέπει να εμφανιθεί ιδιαίτερα προσεκτικός, ούτως ώστε να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των play off, όταν και θα κριθεί, οριστικά, η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Αναστασία Σπύρτου

Διαβάστε ακόμη...