"Να είμαστε τα "αφεντικά"!

Από paokweb.gr: Την άποψή του για το που θα κριθεί η αποψινή αναμέτρηση (31/5, 20.30) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιτική των play off της Super League εξέφρασε ο "δήμιος" του "Δικεφάλου", Μάρκους Μπεργκ.
Πηγή: paokweb.gr
"Να είμαστε τα "αφεντικά"!

Διαβάστε, αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός του "τριφυλλιού" στο match programme του αγώνα:

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που θα αντιμετωπίσετε τον ΠΑΟΚ φέτος, έχοντας μάλιστα το απόλυτο, με τρεις νίκες στα ματς που προηγήθηκαν! Πως περιμένεις το σημερινό παιχνίδι και που θα κριθεί;
«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, μην γελιόμαστε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει, πρέπει να κερδίσει, για να μην μείνει κι άλλο πίσω... Για εμάς, θα είναι σαν όλα τα άλλα ματς. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε τα "αφεντικά" του αγώνα, όπως συμβαίνει πάντα όταν παίζουμε στο γήπεδο μας! Η αυτοσυγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα είναι πάντα αυτά που καθορίζουν το νικητή και αν έχουμε τα δυο αυτά στοιχεία, τότε θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο».

Την... αδυναμία, που φαίνεται να έχεις στον ΠΑΟΚ, πως την εξηγείς;
«Καταρχάς, όλα γίνονται κατόπιν ομαδικής δουλειάς. Το σύνολο πάντα βοηθάει κάθε παίκτη, ανεξάρτητα από την ατομική ικανότητα! Επίσης, ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Βρέθηκα στην κατάλληλη θέση για να σκοράρω σε σημαντικά παιχνίδια εναντίον του και το έκανα. Τι να πω, ίσως ήμουν τυχερός, ίσως είναι σύμπτωση, ίσως "μου πάνε" αυτά τα παιχνίδια...».

Διαβάστε ακόμη...