Ο Φρανκ, ο Γιώργος, οι ήρωες της Ηπείρου

Από sportday.gr: Θα πρέπει να παραδεχθούμε το εξής: Ο Φρανκ Αρνεσεν, μπορεί να παίρνει ένα σκασμό λεφτά, ένα τσουβάλι τον μήνα να μπαίνει στο λογαριασμό του (ετησίως 1.100.000), αλλά, βρίσκεται σε πολύ δυσάρεστη θέση. Καλά, δεν είναι και για λύπηση...
Πηγή: sportday.gr
Ο Φρανκ, ο Γιώργος, οι ήρωες της Ηπείρου

Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώνονται στην εκκίνηση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν είναι ήδη αργά για την επόμενη χρονιά (ναι, δίκιο έχει να το φωνάζει...) είναι από τις χειρότερες επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη.

Είτε διότι αγωνιστικά δεν έχει αποφέρει απολύτως τίποτε κανένας προηγούμενος σχεδιασμός του και ουδεμία από τις επιλογές, είτε διότι υπάρχει πλέον αυτή η απαξίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που πέρα από έναν σοβαρό επαγγελματία, με πρόγραμμα και πειθαρχία, χρειάζεται κάποιον να μιλήσει στον Γιώργο. Μου φαίνεται ότι ο κύριος Φρανκ, θα το κάνει κι αυτό. Με τον τρόπο του...

Πάντως, δεν είναι ανόητος ο μικρός. Ενδεχομένως να υπάρχει σκοπός και αιτία όταν μας... σφυρίζει στο Instagram το όνομα του Σταφυλίδη και μιλά για επιστροφή. Βέβαια, το τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει και πόσο μπορεί να βοηθήσει, είναι κάτι που θα το εκτιμήσουμε με σιγουριά αν γνωρίζουμε με περισσότερες λεπτομέρειες το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Που μέσα από αυτό θα «υπολογιστούν» οι επόμενοι στόχοι.

Σε κάθε περίπτωση, με εξαίρεση όταν επιτίθεται σε Αρη και Ηρακλή, άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι τους εξομοιώνει με τον ΠΑΟΚ, που υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος, ο υιός Σαββίδης, ήδη έχει κάνει μια μεταγραφή (Γκαρσία) και ετοιμάζεται για μία ακόμη.

Ο δε νέος τεχνικός διευθυντής, αν του είπαν ότι η ομάδα αυτή είναι η επόμενη πρωταθλήτρια Ελλάδας, θα έχει μάθει, ίσως κι από πρώτο χέρι για τον Εσιέν και τον Ρομπίνιο. Θα έχει γνώση τι έχει να ανταγωνιστεί.
Θα πρέπει να περιμένουμε ανάλογες επιλογές. Θα πρέπει να δούμε ομάδα με δύο και τρία τόσο αστραφτερά ονόματα. Οχι ότι θα τα γκρεμίσει όλα. Θα φύγουν αρκετοί, όχι όλοι.

Και όλα αυτά που προηγήθηκαν, για Τσάβες, Ιλιτς κι άλλους ήρωες της Ηπείρου, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Στον ΠΑΟΚ -προ Αρνεσεν- είχαν τις καλύτερες των προθέσεων για να ενισχύσουν την ομάδα που θα τερματίσει στα γνωστά επίπεδα και του χρόνου...

Tου Γιώργου Ζαχαριάδη

Διαβάστε ακόμη...