"Καίνε" οι ανανεώσεις τον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Εβδομάδα εξελίξεων θεωρείται η επόμενη για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Μετά από ένα 10ήμερο απόλυτης σιγής και δουλειάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι διοικούντες τον «δικέφαλο» δείχνουν διατεθειμένοι να σηκώσουν μανίκια.
Πηγή: novasports.gr
"Καίνε" οι ανανεώσεις τον ΠΑΟΚ

Από την προσεχή Τρίτη λοιπόν θα τρέξουν τις εξελίξεις για να κλείσουν - θετικά ή αρνητικά - θέματα όπως οι ανανεώσεις συμβολαίων με τους Καλμαζίδη, Γκόμεζ, Κουρνέτα και Χιμένεζ αλλά και να τρέξουν τις υποθέσεις των διαρκείας και των χορηγιών. Για την «καυτή» τετράδα το ζήτημα είναι οικονομικό και μόνο.

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει φθάσει την υπεραξία κατάκτησης του νταμπλ στα συμβόλαια των παραπάνω. Η απόσταση για παράδειγμα με τον Γκόμεζ μπορεί να χαρακτηριστεί και χαώδης. Με τους Καλμαζίδη και Κουρνέτα μπορεί να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα ενώ με τον Χιμένεζ το θέμα δεν είναι μόνο ταμειακού χαρακτήρα αλλά εξαρτάται και από το χρώμα (πράσινο ή κόκκινο) που θα ανάψει στους Κουβανούς παίκτες η ομοσπονδία της χώρας τους. Οι διοικούντες τον «δικέφαλο» θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τουλάχιστον τις τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις αν και εφόσον είχαν στην φανέλα τους έναν μεγάλο χορηγό (υπάρχει κινητικότητα) ή τέλος πάντως αν είχαν πάρει το ΟΚ για να προχωρήσουν σε άνοιγμα οικονομικό από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει. Αυτό περιμένουν στον ΠΑΟΚ και για αυτό, κυρίως, καθυστερούν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Στα υπόλοιπα θέματα τώρα την προσεχή εβδομάδα θα βγουν στην αγορά τα διαρκείας του ΠΑΟΚ από τα οποία η διοίκηση της ομάδας ευελπιστεί ότι θα βάλει τα πρώτα ζεστά χρήματα στο ταμείο της. Τα διαρκείας θα είναι για όλη τη χρονιά (Champions League, πρωτάθλημα, Κύπελλο) αλλά και για όλα τα πορτοφόλια. Θα ξεκινούν από 50 Ευρώ (κάτι λιγότερο από 4 Ευρώ το εισιτήριο δηλαδή) αλλά θα υπάρχει και αυξημένο τιμολόγιο για θέσεις VIP.

Διαβάστε ακόμη...