Πρέπει να δώσει μάχη ο ΠΑΟΚ για Λούκας!

Από sportday.gr: Σίγουρα, όταν παραχωρείς έναν παίκτη με την μορφή δανεισμού θέλεις η χρονιά για αυτόν να είναι καλή, ώστε όταν έρθει η ώρα να επιστρέψει να είναι απόλυτα έτοιμος ή και καλύτερος.
Πηγή: sportday.gr
Πρέπει να δώσει μάχη ο ΠΑΟΚ για Λούκας!

Όσον αφορά την περίπτωση του Λούκας Πέρεθ στον ΠΑΟΚ, που παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Λα Κορούνια, η σεζόν... παραπήγε καλά.

Αυτό φυσικά και δεν είναι κακό, αλλά δημιουργεί πρόβλημα στους ανθρώπους του «δικέφαλου του Βορρά» καθώς εφόσον θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο καλούνται να αντιμετωπίσουν την όρεξη του παίκτη, η οποία άνοιξε με τα όσα ακούνε τα αυτιά του...

Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» αναφέρεται σε δημοσίευμά της στην εξαιρετική χρονιά του Λούκας στην ομάδα της Γαλικίας, που του τάζει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Και στην περίπτωση που το όνομα της «Ντέπορ» δεν τρομάζει τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και αυτά των Μάλαγα και Βιγιαρεάλ που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Το «γλυκό»... δένει, όταν στην συνέχεια του κειμένου αναφέρεται πως υπάρχουν πληροφορίες και περί ομάδας από την Premier League, που καραδοκεί για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε ακόμη...