Ψεκασμός και …απολύμανση

Από metrosport.gr: Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στα όσα στραβά και ανεκδιήγητα συνέβησαν στην αυτοκαταστροφική και άγονη τριετία που πέρασε.
Πηγή: metrosport.gr
Ψεκασμός και …απολύμανση

Όσοι είχαν καθαρό μυαλό, ανοιχτά μάτια και...«ελεύθερη σκέψη», από την πρώτη γραμμή εντόπισαν το μεγάλο πρόβλημα και καλοπροαίρετα αναφέρθηκαν σε αυτό, προσπαθώντας να βοηθήσουν τον «άμαθο» και «ξένο» στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, συναισθηματικό ομογενή επενδυτή. Είναι αλήθεια πως δεν πέτυχαν στο σκοπό τους και η συστηματική διάβρωση των εμπίστων εκπροσώπων του Σαββίδη – από τη πρώτη στιγμή της άφιξης τους –προκάλεσε και εξέθρεψε ένα παρασιτικό κύκλωμα με «αυλικούς» και παρεΐστικες νοοτροπίες που «παγίδεψαν» τον ανυποψίαστο και καλόπιστο επενδυτή σε ένα σύστημα διοίκησης αυτοκαταστροφικό.

Το λάθος μοντέλο, έγινε αντιληπτό άμεσα από όλους όσους δεν ήταν συντεταγμένοι και συνταυτισμένοι με αυτό (το σύστημα) και δεν είχαν και αλληλόχρεες υποχρεώσεις, για αμοιβαίες εξυπηρετήσεις (όπως η παροχή...πληροφοριών). Ανάμεσα του κι εμείς. Τελικά δεν εισακουστήκαμε. Αυτό δεν πάει να πει όμως, ότι νιώθουμε και δικαιωμένοι. Άλλωστε δεν θα δεχόμασταν αυτόν το χαρακτηρισμό, από την στιγμή που η διαπίστωση του τεράστιου προβλήματος, ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Πάμε ωστόσο παρακάτω:

Σήμερα και μετά από όσα «συνέβησαν» και τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται απέναντι σε αδιέξοδα αλλά και σε μεγάλες προκλήσεις. Το πρώτο αφορά το πώς θα τα καταφέρει να κρατηθεί όρθιος για να αποφύγει την φοβερή δοκιμασία της «καλοκαιρινής κάψας», αν τελικά συμβεί το απευκταίο και δεν βρεθεί στη 2η θέση, η οποία θα του εξασφαλίσει την άνετη διαχείριση της συμμετοχής του στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί, αν τελικά δεν παρουσιαστεί «διαφορετικός» από ότι στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ. Η πρόκληση όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι άλλη από την παρουσία μιας τεράστιας προσωπικότητας που αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας για την τριετία που έρχεται και η οποία δεν θα πρέπει ασφαλώς να έχει καμία σχέση με αυτή που έφυγε. Ο μεγαλομέτοχος έκανε και πάλι το μεγάλο «άνοιγμα».

Είναι το τρίτο κατά σειρά (πιθανότατα και το πλέον σημαντικό και κρίσιμο) μετά τις περιπτώσεις Τσιτσιακόφ και Στέφενς. Οι προσδοκίες αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερες από τις προηγούμενες. Σαφέσταστα θα χρειαστεί περισσότερο προσοχή και μεγαλύτερη σοβαρότητα στο σχεδιασμό από το Δανό «καπετάνιο» που έρχεται για να βάλει στη σωστή του «ρότα» το ήδη μισοναυαγισμένο καράβι. Οι Παοκτσήδες εύχονται ολόψυχα την επιτυχία του. Το ίδιο κι εμείς. Μαζί με τις δικές μας ευχές και μια συμβουλή. Στον Ιβάν Σαββίδη, στον Φρανκ Άρνεσεν και στον Τζακ Αγγελίδη: Να προχωρήσουν σε μια γενναία αυτοκάθαρση με ψεκασμούς και απολυμάνσεις σε ότι άρρωστο και επιδημικό άφησε πίσω της η τριετία του παρασιτισμού και της καταστροφικής δράσης των αυλικών. Οι αλληλοσπαρασόμενες φατρίες να απομακρυνθούν άμεσα και δια...ροπάλου.

Ο Ιβάν ζήτησε να δει τον Κούδα
Τρίτη 19 Μαΐου 2015 οι «Ελεύθερες Σκέψεις» γράφουν: «Επιστροφή στις παραδόσεις και στους θρύλους της Τούμπας». Η αναθέρμανση του Παοκτσήδικου DNAκαι η αφύπνιση του ανεπανάληπτου ασπρόμαυρου λαού, αποτελούν τα βασικά προαπαιτούμενα της νέας εποχής που οραματίζεται αλλά και που στηρίζει ο Ιβάν Σαββίδης. Στο σχόλιο αυτό αναφέρθηκαν οι περιπτώσεις της επιστροφής του Κούδα, του Γκαρσία και του Σκαρτάδου στην οικογένεια.

Ήδη ο μεγαλομέτοχος μετά την επιστροφή του Πάμπλο, χθες ζήτησε να συναντηθεί με το «Μεγαλέξανδρο», τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας της χρυσής εποχής. Προφανώς ετοιμάζει και την δική του «επιστροφή» στη μεγάλη ασπρόμαυρη οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά επιστρέφει στις ρίζες του με το όραμα μιας νέας εποχής να διεγείρει τον συναισθηματισμό εκατομμυρίων φίλων του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...