Φυλάκιση με αναστολή στους συλληφθέντες οπαδούς

Από paokweb.gr: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους τέσσερις από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν, έπειτα από εφόδους της αστυνομίας σε συνδέσμους, το βράδυ της Πέμπτης (28/5).
Πηγή: paokweb.gr
Φυλάκιση με αναστολή στους συλληφθέντες οπαδούς

Όλοι τους συνελήφθησαν, ύστερα από "ντου" των αστυνομικών στο σύνδεσμο της Τούμπας, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα βεγγαλικό κι ένας σουγιάς. Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους, ενώ σε δύο εξ αυτών επιβλήθηκε επιπλέον χρηματικό πρόστιμο, ύψους 200 ευρώ, έκαστος.

Σε δίκη παραπέμφθηκε κι ο πέμπτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη στο σύνδεσμο της Νεάπολης, με το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσής του, ζητώντας να εξεταστεί ως βασικός μάρτυρας ένας αστυνομικός. Έτσι, όρισε νέα δικάσιμο στις 5 Ιουνίου, αφήνοντάς τον, προσωρινά, ελεύθερο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συλληφθείς κατείχε ποσότητα ινδικής κάνναβης (14 γραμ.), αλλά κι ένα τσεκούρι. Για το τελευταίο, υποστήρηξε στην προανάκρισή του ότι τα μέλη του συνδέσμου το χρησιμοποιούν για να κόβουν τα ξύλα, καθώς στο χώρο υπάρχει ξυλόσομπα, ως κύρια πηγή θέρμανσης.

Το παραπάνω, μας θυμίζει παλαιότερη αιτία σύλληψης ατόμων, που βρίσκονταν στον εν λόγω σύνδεσμο, την ώρα, που πραγματοποιούνταν, και τότε, έφοδος της αστυνομίας στο χώρο.

Διαβάστε ακόμη...