«Να τηρηθεί το πλάνο Άρνεσεν κατά γράμμα» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης ο οποίος μίλησε για τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν.
Πηγή: metrosport.gr
«Να τηρηθεί το πλάνο Άρνεσεν κατά γράμμα» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε ο 69χρονος σήμερα βετεράνος άσος του Δικεφάλου:

Για το μισθό που θα παίρνει ο Φρανκ Άρνεσεν: «Το ποσό είναι τεράστιο για αμοιβή ενός τεχνικού διευθυντή. Σημασία έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να μπορέσει να δουλέψει στη διάρκεια πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα φέρει τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν το πετύχει αυτό τότε το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ θα είναι πολύ λίγο για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο. Όμως, σε αντίθετη περίπτωση, τα χρήματα αυτά θα είναι πολύ λίγα».

Για το «Ιβάν προχώρα άλλαξε τα όλα»: «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η ΠΑΕ, ένα οργανόγραμμα, μία τάση για μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό ο οποίος τώρα θα γίνει με τον νέο τεχνικό διευθυντή που πρέπει να δουλέψει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο με την επιτυχημένη επιλογή του Άρνεσεν και να τηρηθεί κατά γράμμα».

«Χάρηκα από το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις άξονες για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Πρώτον ο κύριος Άρνεσεν θέλει το βασικό κορμό να είναι Έλληνες, δεύτερον οι επιλογές ξένων παικτών να είναι επιπέδου, ενώ θέλει να δώσει έμφαση στις υποδομές, όχι μόνο εντός Ελλάδος, αλλά και εκτός.»

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ:

Διαβάστε ακόμη...