Κατέληξαν, αλλά περιμένουν Άρνεσεν...

Από paokweb.gr: Εδώ και καιρό, όπως έχει σημειώσει το PAOKweb.gr, γίνεται προεργασία για το μέρος όπου θα μπουν οι βάσεις του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά...
Πηγή: paokweb.gr
Κατέληξαν, αλλά περιμένουν Άρνεσεν...

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέλαβε να διεκπαιρεώσει αυτό το ζήτημα, κάνοντας την έρευνα του σε Γαλλία, Αυστρία και Ολλανδία.

Συνολικά, είδε πάνω από 15 κέντρα που είναι αρμόδια για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως έχει γίνει η τελική επιλογή της χώρας.

Αυτή είναι η Αυστρία, όπου εκτιμάται πως υπάρχουν τα πιο πλήρη και επαρκή κέντρα, δίχως να έχει γνωστοποιηθεί συγκεκριμένα ποιο από όλα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχει κλείσει η συμφωνία για δύο λόγους: 1ον και βασικότερο, γιατί ακόμη δεν ξέρει σε ποια θέση θα καταταχθεί η ομάδα, ελπίζοντας όλη στη δεύτερη, που θα της δώσει και πολύ περισσότερο χρόνο για να κινηθεί και να προετοιμαστεί και 2ον, διότι η τελική επιλογή θα έχει και τη σύμφωνη γνώμη του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος όλων αυτών των ζητημάτων.

Μόλις ξεκαθαριστούν αυτοί οι δύο παράγοντες του ζητήματος, θα υπάρξει ενημέρωση σε ποιο αθλητικό κέντρο θα χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ... Αυτό, πάντως, αναμένεται, σύντομα.

Διαβάστε ακόμη...