Επιβεβαίωση για Αμέρικα και Νομπόα

Από thessports.gr: Ο πρόεδρος της Αμέρικα, Ρικάρντο Πελάεζ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον μέσο του ΠΑΟΚ, την ώρα που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του.
Πηγή: thessports.gr
Επιβεβαίωση για Αμέρικα και Νομπόα

Ο μάνατζερ του Νομπόα, ο οποίος ταξιδεύει για την πατρίδα του εν όψει Κόπα Αμέρικα, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι η μεξικανική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Νομπόα είναι η Αμέρικα, πράγμα που έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος δεν αποκλείει να μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ενώ ο ίδιος ο Νομπόα με δηλώσεις του, τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό. «Είναι μια χώρα με σπουδαίο ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που υπάρχει αυτή η προοπτική.

Προς το παρόν, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά όχι κάτι επίσημο. Όπως είπα και στο μάνατζέρ μου, θα ήθελα να ολοκληρωθούν τα play off και στη συνέχεια να κάνουμε συζητήσεις για το θα γίνει με το μέλλον μου. Μέχρι τότε ο ίδιος μπορεί να ακούει προτάσεις, αν υπάρχουν» ήταν τα λόγια του Νομπόα στο «Radio Diblu».

Διαβάστε ακόμη...