«Ο ΠΑΟΚ θα γίνει πρωταγωνιστής»

Από thessports.gr: Εντυπωσιακές δηλώσεις για τον Φράνκ Αρνεσεν έκανε στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά, ο συμπατριώτης του νέου αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταν Φαλκς.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα γίνει πρωταγωνιστής»

Πρόκειται για τον άνθρωπο, που αντικατέστησε τον Αρνεσεν, το 2004, στην Αϊντχόφεν και ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή, που είχε ο Αρνεσεν στην ολλανδική ομάδα.

Ο Σταν Φαλκς χαρακτηριστικά τόνισε:

«Ξέρω τον Φρανκ, εδώ και 25 χρόνια! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Οταν πήγα στην Αϊντχόφεν το 1998, τελείωνε την καριέρα του και μετά έγινε βοηθός του Μπόμπι Ρόμπσον. Πρόκειται για έναν παγκοσμίου φήμης αθλητικό διευθυντή. Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Ξέρει πολύ καλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και οι διασυνδέσεις του είναι μοναδικές. Εχει καλή «ματιά» για να κρίνει σωστά τους παίκτες, έδειξε στην Τσέλσι, την Αϊντχόφεν, την Τότεναμ, τι είναι ικανός να κάνει. Χτίζει ομάδες, αυτό θα κάνει και στον ΠΑΟΚ και είμαι βέβαιος, πως θα τον κάνει πρωταγωνιστή. Είναι ανοιχτό μυαλό, έχει τις δυνατότητες με την ανάλογη στήριξη να κάνει τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Ο Σταν Φαλκς που είχε φθάσει μία «ανάσα» το 2011, για να αναλάβει τα ηνία στον Παναθηναϊκό, διατέλεσε επί τέσσερα χρόνια αθλητικός διευθυντής στην Αϊντχόφεν, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του για δύο χρόνια στη Βίσλα Κρακοβίας. Ο Δανός, Σταν Φαλκς, όταν αγωνιζόταν, είχε φορέσει σε 20 παιχνίδια τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, έπαιξε στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994, έπαιξε σε 435 ματς υψηλού επιπέδου, κατέκτησε πέντε φορές το πρωτάθλημα Δανίας, τρεις το κύπελλο και άλλες τρεις το Σούπερ Καπ. Και τόνισε ακόμη στα ΣΠΟΡ για τον Αρνεσεν: «Εχει πολλές επιλογές για να φέρει προπονητή στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα δώσει το μαχητικό πνεύμα και την ποιότητα που θέλουν για την ομάδα τους».

Διαβάστε ακόμη...