Έφυγε και είναι αμφίβολη η επιστροφή του

Από sentragoal.gr: Ο Κριστιάν Νομπόα έφυγε χθες από τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ και στην πατρίδα του δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήδη ομάδα από το Μεξικό, και πιο συγκεκριμένα η Κλαμπ Αμέρικα, έχει έτοιμη πρόταση να καταθέσει στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.
Πηγή: sentragoal.gr
Έφυγε και είναι αμφίβολη η επιστροφή του

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ήταν αυτός που αποκάλυψε την ύπαρξη της πρότασης αυτής και τη χαρακτηρίζει και αρκετά ενδιαφέρουσα. Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον Νομπόα, τουλάχιστον για την ώρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αν έρθει και είναι συμφέρουσα, θα πουν «όχι» στην παραχώρησή του.

Πληροφορίες από το Εκουαδόρ αναφέρουν ότι η ομάδα του Μεξικού θα κινηθεί άμεσα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη πριν από την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, υπό τον φόβο να προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Νομπόα και κυρίως από το γεγονός ότι δεν «πήρε» τελικά τον ηγετικό ρόλο για τον οποίον τον προόριζαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Οι αποδοκιμασίες τού κόσμου ήρθαν να ενισχύσουν το διαφαινόμενο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Διαβάστε ακόμη...