Η «χυλόπιτα» Άρνεσεν σε Στέφενς!

Όταν ο προπονητής Χουμπ Στέφενς ερχόταν στην Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα για έναν προπονητή με βαρύ βιογραφικό. Τελικά ο Ολλανδός δεν κατάφερε να πετύχει στον Δικέφαλο. Αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο Φρανκ Άρνεσεν, για τεχνικός διευθυντής και το βιογραφικό του Δανού δημιουργεί ενθουσιασμό!
Πηγή: inpaok.com
Η «χυλόπιτα» Άρνεσεν σε Στέφενς!

Οι δύο άντρες δεν έχουν όμως κοινό, μόνο τον ΠΑΟΚ! Έχουν κοινή και μία συνεργασία αλλά και μία παραλίγο συνεργασία!

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 ο Χουμπ Στέφενς σε συνέντευξη του στην Γερμανία ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Αμβούργου, ομάδας που ήταν προπονητής την σεζόν 2007/2008. O Φρανκ Άρνεσεν όμως είχε άλλη γνώμη. Ο τότε αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου είχε δώσει δημόσια... χυλόπιτα στον Ολλανδό προπονητή. «Δεν είναι ο σωστός προπονητής για εμάς», είχε δηλώσει ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Τελικά αντί για τον Στέφενς, ο Άρνεσεν προσλαμβάνει στον Τόρστεν Φινκ. Λάθος επιλογή!

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και συμφώνησε σήμερα με την Αούστρια Βιένης ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2011 το Αμβούργο που ήταν τελευταίο! Τελικά ο Φινκ απλά έσωσε την ομάδα ενώ την επόμενη σεζόν το Αμβούργο δεν βγήκε ξανά στην Ευρώπη παρά τις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων. Το άσχημο ξεκίνημα την σεζόν 2013/2014 ήταν ο λόγος να απολυθεί ο Φινκ, την στιγμή που ο Στέφενς αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ.

Όσο για την σχέση Άρνεσεν-Στέφενς; Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 1985. Στην Αϊντχόφεν. Ο Ολλανδός ήταν προπονητής και ο Άρνεσεν αθλητικός διευθυντής. Οι δυο τους κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ολλανδίας!

Διαβάστε ακόμη...