Fans Man of the Match ο Τζιόλης

Από paokfc.gr: Μετά το βραβείο του για την αναμέτρηση στο Περιστέρι ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναδείχθηκε Fans Man of the Match και της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paokfc.gr
Fans Man of the Match ο Τζιόλης

 Απαράμιλλο πάθος, ατέλειωτο τρέξιμο και κομβική συμβολή τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας στο γήπεδο, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πόσο κομβικής σημασίας είναι η παρουσία του.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans Man of the Match της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Τζιόλης συγκέντρωσε το 28,7% των ψήφων και κατάφερε να υπερισχύσει του Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία και έλαβε το 14,57%. Τρίτος τερμάτισε ο Γιώργος Τζαβέλλας , ο οποίος με την σειρά του συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ως κεντρικός αμυντικός, με 11,74%.

Ο Έλληνας μέσος έκανε το νταμπλ λοιπόν καθώς είχε λάβει το συγκεκριμένο βραβείο και για την αναμέτρηση της πρεμιέρας των Play Offs κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...