Ο "Μεγαλέξανδρος" για διοίκηση της ΕΠΟ;

Από paokweb.gr: Παλαίμαχοι που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόφαιρο αναμένεται να προταθούν για τη στελέχωση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.
Πηγή: paokweb.gr
Ο "Μεγαλέξανδρος" για διοίκηση της ΕΠΟ;

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Θεσσαλίας θα καταθέσει αύριο, Πέμπτη, αίτηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, προκειμένου να κυρηχτεί έκπτωτη η διοίκηση της Ομοσπανδίας, λόγω της εμπλοκής ανώτατων στελεχών της, στα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου (στημένα παιχνίδια, εγκληματική οργάνωση).

Στην αίτηση αυτή προτείνονται και τα ονόματα "χρυσών" παλαιμάχων του ελληνικού ποδοσφαίρου, για να επανδρώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, με αυτά των Γιώργο Κούδα και Κούλη Αποστολίδη να ξεχωρίζουν. Κορυφαίο όνομα που προορίζεται για πρόδρος, αυτό του Γιώργου Λυσσαρίδη.

Αναλυτικά η λίστα των ονόμάτων, όπως την παρουσιάζει το "sdna.gr":

Θωμάς Mαύρος, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Κούδας, Λάκης Νικολάου, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Γιάννης Βένος, Γιώργος Δέδες, Στάθης Χάιτας, Κώστας Αϊιδινίου, Κούλης Αποστολίδης, Ντίνος Κούης, Σπύρος Σταυλάς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Στέλιος Σφακιανάκης, Μπάμπης Παυλόπουλος, Γιώργος Φασόλης, Αναστάσιος Μπατζιάκας, Βασίλης Μπλέτσας και Βασίλης Τσιόδρας

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...