Μετά το Κόπα Αμέρικα ξεκαθαρίζει του Νομπόα

Από sentragoal.gr: Οι τάσεις φυγής του Κριστιάν Νομπόα δεν δημιούργησαν και μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Μετά το Κόπα Αμέρικα ξεκαθαρίζει του Νομπόα

Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος από το Εκουαδόρ με τις εμφανίσεις κάθε άλλο παρά έχει δικαιώσει την επιλογή όσων τον έφεραν στην Τούμπα.

Και μεγαλύτερη δυσαρέσκεια προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ η ποιότητά του είναι εμφανής, η απόδοσή του είναι κακή στα περισσότερα παιχνίδια που έχει παίξει. Αντίδραση σε όσα δήλωσε ο Νομπόα στην πατρίδα του, ότι δηλαδή θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό μετά το τέλος των πλέι οφ, δεν υπήρξε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στο 1.500.000 ευρώ και το γεγονός ότι από τον ΠΑΟΚ βγαίνει ότι είναι μεγαλύτερη λίγη σημασία φαίνεται να έχει.

Και αυτό διότι με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, αν ερχόταν μια πρόταση στο 1.500.000 ευρώ στα γραφεία του Δικεφάλου, θα τη συζητούσαν με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Κόπα Αμέρικα καθώς οι εμφανίσεις του Νομπόα με την εθνική ομάδα της χώρας του θα είναι και αυτές που θα κρίνουν και το αν προκύψουν ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη ή όχι.

Αυτό πάντως που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο είναι αν οι τάσεις φυγής του Νομπόα προϋπήρχαν ή προέκυψαν μετά την κάθοδο του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...