Το... κλασικό κακό ξεκίνημα στα πλέι οφ

Από contra.gr: Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν... αγνοείται η νίκη για τον ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και ο "Δικέφαλος" δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτές πάνω από δύο βαθμούς.
Πηγή: contra.gr
Το... κλασικό κακό ξεκίνημα στα πλέι οφ

Στη διαδικασία των πλέι οφ κατά τα οποία υπάρχουν μόνο έξι ματς, κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να κοστίσει. Ο ΠΑΟΚ δεν άρχισε καλά το μίνι πρωτάθλημα αφού έχει συγκεντρώσει μόνο δύο βαθμούς στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα (έτσι έχει συνολικά τέσσερις βαθμούς καθώς προσθέτονται και οι δύο βαθμοί με τους οποίους άρχισε τα πλέι οφ) με αποτέλεσμα ο Παναθηναικός να είναι στο +4 από τον "Δικέφαλο" και να βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν δεν κάνει καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ καθώς εκτός από φέτος (2014-15) η... εκκίνηση των "ασπρόμαυρων" στο μίνι πρωτάθλημα δεν ήταν καλή ούτε την σεζόν 2013-14, ούτε την αγωνιστική χρονιά 2012-13. Αυτό το "δείχνουν" ξεκάθαρα τα νούμερα μιας και η συγκομιδή βαθμών του "Δικεφάλου" στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ τις τρεις τελευταίες σεζόν δεν έχει ξεπεράσει τους δύο βαθμούς (σ.σ. μιλάμε ξεχωριστά για κάθε σεζόν). Πέρυσι (2013-14) η συγκομιδή του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν δύο βαθμοί (όπως δηλαδή και φέτος)...

Ο "Δικέφαλος" στις 30/04/14 ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης με 1-1 στην Τούμπα ενώ το ίδιο σκορ (1-1) υπήρξε στο εκτός έδρας παιχνίδι (04/05/14) με τον Παναθηναικό. Οσο για την αγωνιστική χρονιά 2012-13; Ο "Δικέφαλος" δεν είχε συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ με αποτέλεσμα να μπλέξει για τα καλά όσον αφορά την υπόθεση πρωτιά. Την πρώτη αγωνιστική (15/05/13) ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο με 2-1 ενώ την δεύτερη αγωνιστική (19/05/13) έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1.

Διαβάστε ακόμη...