Ας μη πάει τίποτα χαμένο

Από metrosport.gr: Φυσικά και δεν ταιριάζει σε μία μεγάλη ομάδα ο μεγαλομέτοχός της να κατεβαίνει στον πάγκο και να μιλάει με τον προπονητή εν ώρα παιχνιδιού. Δεν δημιουργεί καλή εντύπωση απ' όποια πλευρά και να το δει κανείς.
Πηγή: metrosport.gr
Ας μη πάει τίποτα χαμένο

Όμως, στην περίπτωση του Σαββίδη και της... μπούκας του στο γήπεδο, πρέπει να συνυπολογίσουμε την αγανάκτησή του. Έχει ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια ευρώ και δεν μπορεί να δει μία ομάδα που να προσεγγίζει έστω τις απαιτήσεις του.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να μη διαθέτει το σύνολο που θα κάνει τον ομογενή επιχειρηματία να αισθανθεί ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ζήτησε από τον Γ.Χ. να ρίξει πιτσιρικάδες στο παιχνίδι. Από αυτούς αισθένατι ότι κάτι περιμένει, από καλοπληρωμένους άσους, όχι.

Ανεξάρτητα από το πώς λειτούργησε ο Σαββίδης, το θέμα είναι αυτή η αγανάκτηση να μετατραπεί σε ώριμη σκέψη ενόψει της επόμενης σεζόν. Να οδηγήσει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στις σωστές αποφάσεις. Η επιστροφή Γκαρσία είναι προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά στο ρόλο που δίνει στον Ουρουγουανό.

Χρειάζονται και αρκετές ακόμη κινήσεις για να γίνει η προσθαφαίρεση παικτών και στελεχών που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για το στήσιμο ενός ΠΑΟΚ με βάσει πρωταθλητισμού

Όσο για το σήμερα, η ψυχρή λογική λέει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως να είναι και καλύτερα για να κερδηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να στηθεί υη ομάδα σωστά από την αρχή. Αυτό, άλλωστε, είπε ο Σαββίδης και στον Γκαρσία. «Θέλω να χτίσω την ομάδα από την αρχή. Μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και το γιο μου τον Γιώργο, να τη φτιάξετε σωστά».

Κλείνοντας, μία μικρή αναφορά στο θέμα Λίνο. Ο Βραζιλιάνος θέλει να γυρίσει για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Μαζί του είμαι και εγώ. Τον θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ για να κρεμάσει τα παπούτσια στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού. Όχι φυσικά για να χτιστεί πάνω του, αγωνιστικά, ο νέος ΠΑΟΚ.

Tου Κώστα Πετρωτού

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...