"Να δώσουμε αποδείξεις με Παναθηναϊκό"

Από sport24.gr: Με βουβαμάρα απάντησαν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στον εξάψαλμο Σαββίδη, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", να δώσουν απαντήσεις στο ματς με τον Πανθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr
"Να δώσουμε αποδείξεις με Παναθηναϊκό"

Δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια τόσο ο Γιώργος Γεωργιάδης, όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ χθες στη Νέα Μεσημβρία. Η κατήφεια και η βουβαμάρα πρόδιδαν τη δυσφορία από την κατσάδα του Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Κυριακής στα αποδυτήρια της Τούμπας, ωστόσο κανείς δεν ήθελε να απαντήσει με λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 43χρονος τεχνικός άρχισε την ομιλία του, λέγοντας: "Ακούσαμε πολλά χθες (σ.σ. την Κυριακή) το βράδυ. Δεν χρειάζεται να πούμε και άλλα τώρα".

Δεν μπήκε ούτε σε κριτική, ούτε σε ανάλυση του τι έγινε στο παιχνίδι και ουσιαστικά αρκέστηκε να πει το εξής:"Ίσως είναι καλό για μας που σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι για να δώσουμε τις απαντήσεις μας κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Το κατά πόσο μπορεί να αντιδράσει η ομάδα του ΠΑΟΚ θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες αισθάνονται στριμωγμένοι απ' όλες τις απόψεις.

Διαβάστε ακόμη...