"Αργή η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Μαντζουράκης και μίλησε για τις αναμετρήσεις των πλέι –οφ, την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τις επερχόμενες αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: arenafm.gr
"Αργή η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου:

«Ο Μπεργκ επανήλθε για τα καλά ενώ και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι φορμαρισμένη. Δεν νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα αργήσει να σφραγίσει την πρώτη θέση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έκανε κάποιες φάσεις αλλά έπαιζαν και παιδιά άπειρα. Το παιχνίδι δεν είχε ούτε τον ρυθμό που περιμέναμε και η Τρίπολη έπαιξε με πολύ σκοπιμότητα. Πιστεύω πως έβγαλαν από το μυαλό τους την πρώτη θέση και ήρθαν να πάρουν την ισοπαλία. Δεν έκαναν κάτι μέσα στη Τούμπα, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και υπήρχε σκοπιμότητα. Βέβαια, ήταν και τυχεροί καθώς ο ΠΑΟΚ είχε τρία δοκάρια. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βάλει γκολ στο τέλος όμως έλειπαν οι έμπειροι παίκτες από την επίθεση. Έλειπε ο Αθανασιάδης, ο Περέιρα ήταν σε κακή θέση και ο Μακ όταν ανέβαινε βγήκε».

Για τον Νομπόα:

«Είχε μια εξαιρετική πάσα μέσα σε όλο το 90λεπτο. Έκανε πάρα πολλές λανθασμένες πάσες και δεν έκανε πολλά μέτρα. Δεν ξέρω πως οργανώνεται ο ΠΑΟΚ εδώ και 4-5 χρόνια. Έχει συνεχώς μια μεσαία γραμμή με πάρα πολύ αργούς παίκτες. Η μεσαία γραμμή είναι δυσκίνητη και χωρίς υψηλή τεχνική».

Για την κούραση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έβγαζε μια κουρασμένη εικόνα και κατά διαστήματα μόνο έβγαλε κάποιες φάσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ γρήγορους παίκτες και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Από την Τρίπολη έλειπε ο Γιαννιώτας που θα μπορούσε και αυτός να δημιουργήσει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν βγάζει εκρηκτικότητα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα».

Για την συζήτηση που είχε με τον Πάμπλο Γκαρσία στις σουίτες της Τούμπας:

«Ήμουν σε μια σουίτα και ήταν και εκεί ο Γκαρσία. Μιλήσαμε και του ευχήθηκα καλή δουλειά στο νέο του πόστο. Θα είναι τεχνικός διευθυντής μέχρι να έρθει ο τεχνικός διευθυντής και μετά θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και ομάδας».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού:

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνει δύο νίκες ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Αθανασιάδης και αν θα λείπει ο Μπέργκ. Η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού σκεπάζει τον χώρο, παίζει καλύτερα και είναι πιο γρήγορη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μηχανισμούς και θα πρέπει να είναι πολύ βελτιωμένος για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ήττα».

Διαβάστε ακόμη...