«Καταλαβαίνουμε τον Σαββίδη!»

Aπό inpaok.com: Ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, που έληξε ισόπαλο 0-0 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: inpaok.com
«Καταλαβαίνουμε τον Σαββίδη!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε κανένα γκολ. Εκτός από το σουτ στο δοκάρι είχα ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρω, αλλά η μπάλα δεν μπήκε γκολ για μερικά εκατοστά. Δεν έχω την τύχη με το μέρος μου δυστυχώς.»

Όσον αφορά την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια τόνισε:

«Μετά τον αγώνα μας επισκέφθηκε στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μας έδειξε πόσο δυσαρεστημένος είναι. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τώρα έχουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σε αυτά πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Για τον τραυματισμό του και αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό δηλώνει:

«Θέλω πολύ να παίξω στο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ακόμα πονάω και η συμμετοχή μου θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση με τους γιατρούς.»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...