«Πολύ καλά στοιχεία οι νεαροί του ΠΑΟΚ»

Στο στούντιο του Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες που έχει βγάλει τον γερμανικό ποδόσφαιρο ο Ούλι Στάιν.
Πηγή: arenafm.gr
«Πολύ καλά στοιχεία οι νεαροί του ΠΑΟΚ»

Μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που παραβρέθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, τους παίκτες που παρακολούθησε ενώ σχολίασε και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επίσκεψη του στην Ελλάδα:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη και είναι πάντα ευχάριστο να βρίσκομαι εδώ».

Για το γεγονός πως βρέθηκε στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ:

«Ήρθα εδώ γιατί μου προτείνανε να δω κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ πίεζε και μπορούσε να πάρει το παιχνίδι αλλά δεν είδα κάτι αξιόλογο. Ήταν κάποιοι παίκτες που έδειξαν κάποια στοιχεία αλλά για την κλάση του ΠΑΟΚ αυτά που έδειξαν ήταν πολύ λίγα. Ήρθα και για κάποιον άλλον παίκτη αλλά αυτός δεν έπαιξε ποτέ.

Αυτό που μου άρεσε ήταν όταν μπήκαν τα τρία νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ που είναι και το μέλλον της ομάδας αλλά θεωρώ πως μπήκαν πολύ αργά. Δεν πρέπει να φοβούνται τα νέα παιδιά αλλά να τα χρησιμοποιούν από πιο νωρίς. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι τρεις νεαροί που μπήκαν, έδειξαν πραγματικά πολύ καλά στοιχεία και ας μπήκαν αργά».

Για τους τερματοφύλακες του αγώνα:

«Δεν είχαν πολύ δουλειά. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έκανε μια ωραία επέμβαση σε ένα σουτ κάτω δεξιά αλλά γενικά κάνεις από τους δύο τερματοφύλακες δεν είχε πολύ δράση».

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι υψηλού επιπέδου και καλοί τεχνίτες αλλά μου δίνουν την εντύπωση πως δεν μπορούν να δώσουν το 100% και επαναπαύονται στο 60%-80%. Το μυστικό στην επιτυχία είναι να δίνεις το 100%. Είδα και τους παίκτες του ΠΑΟΚ πως έκαναν μια προσπάθεια αλλά σταματούσαν σε ένα σημείο».

Για το αν πήρε η Μπάγερν δίκαια το πρωτάθλημα Γερμανίας:

« Σίγουρα η Μπάγερν είναι το κάτι άλλο. Έχει 10 πόντους διαφορά και αυτό τα λέει όλα. Μια 40ετία έχτιζε ομάδα και έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Το κακό με την Μπάγερν είναι πως όταν εξασφαλίζει από νωρίς το πρωτάθλημα, ρίχνει ταχύτητες και αυτό της στοιχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα πέτυχε το θαύμα της Πορτογαλίας με τον Ότο Ρεχάγκελ στο τιμόνι της:

«Ο Ότο Ρεχάγκελ ήρθε στην Ελλάδα και έβγαλε όλες τις δυνατότητες που έχουν οι Έλληνες παίκτες. Έβγαλε ένα παλιό σύστημα με λίμπερο καθώς αυτό ταίριαζε σε εκείνη την ομάδα. Το σημαντικό είναι πως πήρε το 100% από τους ποδοσφαιριστές του».

Για τα επόμενα σχέδια του:

«Σήμερα φεύγω από την Ελλάδα και το Σάββατο θα πάω στον τελικό του Βερολίνου. Έχω πάρει κάποιες πληροφορίες για κάποιους Έλληνες παίκτες που μπορούμε να τους τοποθετήσουμε στη Μπούντεσλιγκα».

Για το αν μίλησε και με κάποια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης:

«Με άλλη ομάδα δεν μίλησα. Εγώ απλά έρχομαι και αξιολογώ τα στοιχεία που μου δίνονται».

Για το αν μίλησε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη:

«Είχαμε μια ωραία συνάντηση και μια αποτελεσματική κουβέντα. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές και από τις δύο πλευρές και θα υπάρξουν και άλλες συνομιλίες».

Για τα ταλέντα που κοιτάει στην Ελλάδα:

«Βλέπουμε παιδιά όχι μόνο για την Γερμανία αλλά από όλη την Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...