Σκληρό πόκερ με Γκόμεζ

Aπό inpaok.com:  Το σκληρό πόκερ με τον Ερνάντο Γκόμεζ συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν το θέμα της παραμονής του ή όχι στους νταμπλούχους Ελλάδας θα τελειώσει πολύ σύντομα.
Πηγή: inpaok.com
Σκληρό πόκερ με Γκόμεζ

Ο Βενεζουελάνος άσος απάντησε χθες, μέσω του εκπροσώπου του, με μία αντιπρόταση στη δεύτερη πρόταση, που του έκαναν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Οπως είναι γνωστό, τις δύο πλευρές χωρίζει μία διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική διαφορά και για να παραμείνει ο MVP του φετινού πρωταθλήματος στα «ασπρόμαυρα» θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, πάντως, διαφαίνεται το γεγονός ότι ο Γκόμεζ είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει εν μέρει στα όσα αξιώνει να πάρει τη νέα χρονιά από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει να είναι... κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ, Γιώργος Ανδρέου, αναμένεται να εξετάσει λεπτομερώς σήμερα μαζί με τους συνεργάτες του την αντιπρόταση αυτή του Γκόμεζ, ώστε να δώσει και την επίσημή του απάντηση στον Βενεζουελάνο άσο.

Διαβάστε ακόμη...